AVIA-services

Bandenpomp

De bandenspanning van je voertuig is van directe invloed op je portemonnee en rijcomfort. Bij AVIA-tankstations controleer je de druk eenvoudig en breng je je banden zo nodig weer in de juiste conditie.

Meer lezen over AVIA’s bandenpomp

Carwash

Je auto grondig reinigen? Veel bemande AVIA-tankstations zijn voorzien van een moderne carwash, ruime wasboxen en hoogwaardige stofzuigers. Na een bezoek is je auto weer brandschoon, van binnen én buiten.

Image

Multibak

Voor elke klus een aanhanger. Of je nu verhuist, je nieuwe keukentafel vervoert of een flinke lading grofvuil naar de milieustraat brengt; het vraagt allemaal om ruimte in je auto. Huur bij AVIA een Multibak en regel het snel en veilig.

Image

Shop

AVIA levert véél meer dan alleen brandstoffen. Met een ruim uitgeruste cadeauhoek fungeren we op een aantal stations ook als giftshop, en met ons drank- en foodassortiment voorzien we jou als klant van allerhande dranken en etenswaren.

Image

Smeermiddelen

Met ons brede en hoogwaardige smeermiddelenassortiment houd je jouw motor in topconditie. Ben je benieuwd bij welke smeermiddelen jouw voertuig het meeste baat heeft? Ontdek het met de kentekencheck.

Image

Wasmachines

Enkele AVIA-tankstations zijn uitgerust met wasmachines. In korte tijd was en droog je een lading wasgoed tot maar liefst 18 kilo. Onze hypoallergene wasmiddelen reinigen je was niet alleen, de geur is ook heerlijk.

Image