De AVIA Card: laden en tanken op één pas

Nieuw bij AVIA: laden en tanken op één pas voor de zakelijke markt.

AVIA Card aanvragen

AVIA introduceert de AVIA Card, speciaal voor de zakelijke markt. De pluspunten van deze pas zijn: snel, eenvoudig en voordelig laden en tanken, online betalen en je facturen gemakkelijk beheren. Maar er is meer! We zetten alle voordelen van de AVIA Card voor je op een rij:

AVIA Card - Altijd een tankstation in de buurt

Altijd een tankstation
in de buurt

Met de AVIA Card kan je bij ruim 500.000 laadpunten en 2300 tanklocaties (800 in Nederland & 1500 in Europa) terecht. Afhankelijk van je behoefte heb je de keuze uit AC laadpalen en DC snellaadpalen op diverse locaties.

AVIA Card aanvragen
AVIA Card - Geen financiële rompslomp

Geen financiële rompslomp

Alles op 1 factuur, inclusief laad- en tankverbruik & overige kosten zoals shopaankopen in Nederland (olie en ruitensproeiervloeistof) en carwash. Deze overige kosten zijn optioneel. Je kunt ook kiezen voor een factuur met alleen laad- en tankverbruik. We incasseren de kosten automatisch van je bankrekening, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

AVIA Card aanvragen
AVIA Card - AVIA-app

AVIA-app

Wil je weten waar je je auto op kunt laden? Download de AVIA Laden app waarmee je navigeert naar het dichtstbijzijnde laadpunt, geschikt voor jouw type auto. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten & te stoppen en laadgegevens in te zien.

Tarieven

De maandelijkse kosten bedragen € 7,50 euro per pas. Er worden geen extra transactiekosten berekend.

AVIA Card aanvragen
AVIA Card - Laadpaal op locatie

Laadpaal op locatie

AVIA biedt ook mogelijkheden voor een AC lader of DC snellader op locatie. Onze laadpalen kunnen worden aangesloten op openbare plaatsen of op je eigen (bedrijfs)terrein. Hierbij behoren de mogelijkheden om openbaar en voor eigen gebruik te laden. Wil je meer weten over kosten, tijdsduur van aanvraag tot aan plaatsing en werkwijze? Neem contact met ons op.

Contact
Interesse in
de AVIA Card?