AVIA Card

Speciaal voor de zakelijke markt introduceert AVIA nu de AVIA Card. Snel, eenvoudig en voordelig laden en tanken, veilig betalen en online je facturen beheren zijn pluspunten van deze pas. Maar er is meer. We zetten de andere voordelen van de AVIA Card voor je op een rij:

 

Geen financiële rompslomp

Alles op 1 factuur, inclusief laad- en tankverbruik en overige kosten zoals shopaankopen in Nederland (olie en ruitensproeiervloeistof) en carwash. Deze overige kosten zijn optioneel, je kunt ook kiezen voor een factuur met alleen laad- en tankverbruik. We incasseren de kosten automatisch van je bankrekening, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

 

Altijd een tankstation in de buurt

Met de AVIA Card kan je bij ruim 200.000 laadpunten & ruim 2.300 tanklocaties (800 locaties in Nederland en 1500 locaties in Europa) terecht. Afhankelijk van je behoefte heb je de keuze uit AC laadpalen en DC snellaadpalen op diverse locaties.

Image

AVIA-app

Wil je weten waar je je auto op kunt laden? Download de AVIA elektrisch laden app waarmee je navigeert naar het dichtstbijzijnde laadpunt, geschikt voor jouw type auto. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten & te stoppen en laadgegevens in te zien.

Tarieven

De maandelijkse kosten bedragen € 7,50 euro per pas en er worden geen extra transactiekosten berekend.

Image

Laadpaal op locatie

AVIA biedt ook mogelijkheden voor een AC lader of DC snellader op locatie. Onze laadpalen kunnen worden aangesloten op openbare plaatsen of op je eigen (bedrijfs)terrein, waarbij een combinatie van laden voor eigen gebruik en openbaar laden tot de mogelijkheden behoort. Wil je meer weten over kosten, tijdsduur van aanvraag tot aan plaatsing en werkwijze? Neem contact met ons op.

Interesse in
de AVIA Card?