AVIA Wasmachines

Zelf je (bedrijfs)kleding, dekbedden, gordijnen of wintersportkleding wassen; bij verschillende AVIA-tankstations behoort het inmiddels tot de mogelijkheden. De wasmachines maken ladingen tot wel 18 kilo weer schoon en fris. En je kunt wachten terwijl de machine het werk doet, want binnen zo’n 30 minuten is het gepiept.

Tankstations met wasmachines

Bij AVIA kun je voor veel meer dan alleen brandstoffen terecht. Het wasmachineconcept is een voorbeeld van zo’n extra service. In onze wasmachines reinig je in korte tijd zowel grotere en afwijkende items als reguliere kledingstukken. Niet alleen de wasmachines, maar ook de drogers kunnen tot wel 18 kilo wasgoed aan.

De apparaten zijn niet te openen tijdens de was- en droogbeurten. Erbij blijven tijdens het was- of droogprogramma is dan ook niet noodzakelijk. Zit de teamkleding van jouw vereniging in één van de machines, dan kun je dus mooi van de gelegenheid gebruikmaken om te tanken of je auto van een reinigingsbeurt te voorzien. Kortom; efficiëntie alom!

24/7 wassen en drogen

Een was draaien bij AVIA kan 24 uur per dag 7 dagen in de week; ook op tijden dat je niet meer bij de wasserette kunt aankloppen. Een volle wasmand hoeft dus nooit meer een probleem te zijn.

Gesleep met poeders en flacons is overigens ook niet nodig, want de machines voegen zelf hypoallergene wasmiddelen toe aan jouw was en eventueel wasverzachter. Ook aan het milieu is gedacht, want de warmte van de draaiende drogers verwarmt het wasmachinewater.

Er kan bij de machines i.v.m. veiligheid alleen met pin betaald worden.

Waar vind je een AVIA-tankstation met wasmachine?

De wasmachineservice is vooralsnog te vinden bij de AVIA-vestigingen in Tolkamer, Fijnaart, Valkenswaard, Deventer, Breda, Eindhoven, Zwijndrecht, Oostzaan, Pijnacker, Dongen Steenstraat, Beek & Donk Brugstraat, Sittard en Rhoon.

Let op: in Dordrecht zijn er wel wasmachines aanwezig, alleen niet 24/7 beschikbaar.