AVIA-leden

Achilles Brandstoffen Maatschappij

Van de kop van Groningen tot aan zuidelijk Limburg; met ruim 30 stations kun je altijd bij een vestiging van Achilles Brandstoffen Maatschappij terecht. Het netwerk van dit AVIA-lid bestaat uit zowel bemande als onbemande stations.

Image

AVIA Marees

Vanuit de kop van Noord Holland exploiteert familiebedrijf AVIA Marees ruim 60 tankstations in Noord Holland en Friesland en belevert het een groot aantal loon- en transportbedrijven van brandstoffen en smeermiddelen.

Image

SO Retail B.V.

SO Retail B.V. is een Alphens familiebedrijf dat opgericht werd in 1935 en onder de naam SO Retail lid is van AVIA Nederland. SO Retail beheert zo’n 40 tankstations verspreid over de regio’s Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.

Image

AVIA Vollenhoven

Vollenhoven Groep is een Tilburgs familiebedrijf dat ruim 126 jaar geleden opgericht werd door Jacques van Vollenhoven. De groothandel is sinds 2006 lid van AVIA Nederland en beheert inmiddels zo’n 100 tankstations in Zuid-Nederland.

Image

AVIA Weghorst

Het familiebedrijf AVIA Weghorst is ruim 85 jaar geleden opgericht. Het lid van AVIA Nederland beheert zo’n 130 tankstations in Noord- en Oost-Nederland. Zo is er altijd een station voor brandstoffen en smeermiddelen in de buurt.

Image