Over AVIA

Welkom onderweg

Onderweg zijn; we hebben het er allemaal druk mee. Bij AVIA zien we het als onze taak om het onderweg zijn fijner te maken, of je nu enkele minuten in de auto zit of uren. Door het meest klantvriendelijke tankstation te zijn, proberen we iedere tankbeurt een stukje aangenamer te maken. Ultiem gemak bieden is onze manier om klanten een fijne reis te wensen. ‘Welkom onderweg’, noemen we dat. Al zijn we maar een klein onderdeel van jouw reis, onderweg ben je van harte welkom.

Image

AVIA Nederland

In Nederland voeren 5 zelfstandige ondernemingen in de brandstof- en smeeroliebranche de AVIA-licentie. Achilles Brandstoffen Maatschappij, Marees & Kistemaker, SO Retail, Vollenhoven B.V. en Weghorst Oliko Retail B.V. vormen samen AVIA Nederland. Als snelstgroeiende coöperatie voor brandstoffen en het tweede merk als het om locatiedichtheid gaat, beheren wij 365 tankstations in en rond dorpen en langs doorgaande provinciale wegen. Met zo’n 1.000 medewerkers in dienst bedient AVIA Nederland maandelijks ruim 2 miljoen klanten.

Image

AVIA International

AVIA is van oorsprong een Zwitsers merk en werd in 1927 door oliehandelaren in het leven geroepen. Onder het motto ‘samen staan we sterker’ werd in 1960 AVIA International opgericht. Vandaag de dag bestaat het merk uit meer dan 90 zelfstandige, onafhankelijke oliebedrijven in 15 West-Europese landen, waaronder Nederland. Dit resulteert in zo’n 3.500 tankstations door heel Europa waar de welbekende rood-witte vlag van AVIA wappert.