Word AVIA-ondernemer
Jouw tankstation runnen onder de vlag van een vooraanstaand merk?
Kleur om naar rood-wit en word dealer van AVIA. Wij bieden hulp, ondersteuning en volop ruimte om zelf te blijven ondernemen.
Image

Wat je van ons kunt verwachten

Wij staan voor korte lijnen en persoonlijk contact; naar de klant, maar ook naar onze ondernemers toe. Wij gaan voor een vriendelijke, gemoedelijke benadering en vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuisvoelt. Dat familiegevoel en die echte binding is waar wij steeds naar streven.

Kies je voor de formule van AVIA, dan word je onderdeel van één van de snelstgroeiende merken van Nederland. Lift mee op het kant-en-klare, doorontwikkelde bedrijfsconcept, dat zijn succes elke dag weer bewijst en krijg tegelijkertijd toegang tot ons enorme netwerk.

Image

Word AVIA-tankstationeigenaar

Onze dealers kunnen waar nodig altijd op onze ondersteuning rekenen; bij administratie, marketing, algehele bedrijfsvoering, milieuvraagstukken en op het gebied van wet- en regelgeving. Wij leveren maatwerk, en dat is merkbaar tot aan de klant.

Als ondernemer van ons merk heb je de keuze tussen werken met een bemand of onbemand tankstation. Ook kun je ervoor kiezen om jouw klanten met extra services zoals een shop, carwash of de AVIA Multibak te bedienen. Kleur je jouw onderneming om naar de AVIA-kleuren, dan kunnen jouw klanten tevens gebruikmaken van onze loyaliteitsverhogende spaarprogramma’s.

Image

AVIA in het kort

Ondernemen met AVIA betekent:

  • op een doorgewinterd bedrijfsconcept meeliften;
  • onderdeel van het snelgroeiende AVIA-merk zijn;
  • toegang tot een groot netwerk hebben;
  • alle ruimte krijgen om zelf te ondernemen;
  • daar waar nodig ondersteuning ontvangen;
  • aan loyaliteitsverhogende programma’s deelnemen.
Ja, ik wil AVIA-ondernemer worden