AVIA Carwash

Carwash totaalpakket

Veel bemande AVIA-tankstations zijn uitgerust met een carwash. Afhankelijk van de locatie bieden we verschillende carwashmogelijkheden aan. Deze variëren van een basiswasprogramma tot een zeer uitgebreide wasbeurt. Ook aan de reiniging van je exterieur en het onderhoud van je auto is gedacht. Kortom; AVIA biedt een totaalpakket aan.

Image

Stralend schoon van binnen én buiten

Vuil, pekel en vogeluitwerpselen zijn schadelijk voor je autolak. Je maakt er korte metten mee door je auto regelmatig grondig te wassen. Bij AVIA kun je kiezen voor een snelle, handmatige wasbeurt in één van de ruim opgezette wasboxen. Ga voor een uitgebreide, volautomatische reiniging in onze moderne rollovers of ga voor optimaal comfort en maak gebruik van één van onze kettingwasstraten. Hierbij word je automatisch door de wasstraat geleid, terwijl je rustig in de auto kunt blijven zitten.

Naast de buitenkant verdient ook de binnenzijde van jouw auto aandacht. Bij de meeste tankstations zijn dan ook hoogwaardige stofzuigers aanwezig, met lange stofzuigerslangen voor optimaal gemak. Reinig nog even je matten en leeg de afvalbakjes en je auto is brandschoon, van binnen én buiten.

Wil je als je toch bezig bent ook wat onderhoud plegen? In de AVIA-shop is een uitgebreid assortiment van onderhoudsproducten verkrijgbaar. Ons personeel staat je bij met raad en daad en ondersteunt je daar waar nodig bij het gebruik ervan.

Milieuvriendelijke autowasstraat

AVIA en duurzaamheid gaan hand in hand. Niet alleen op het gebied van brandstoffen en afvalverwerking, maar ook wanneer het om de carwash gaat. Zo reinigen we alleen met milieuvriendelijke shampoos. Aangezien er bij het wassen van een auto behoorlijk wat water komt kijken, vangen we het op en zuiveren we het met een bio-zuiveringsinstallatie. Daardoor recyclen we maar liefst 80 tot 90% van het gebruikte water.

Image

Vind de dichtstbijzijnde AVIA-carwash

Ontdek hier de dichtstbijzijnde AVIA-carwash en de bijbehorende mogelijkheden om daar je auto te wassen.

Tankstations