Achilles Brandstoffen Maatschappij

Van de kop van Groningen tot aan zuidelijk Limburg; met meer dan 33 stations in heel Nederland kun je altijd bij een vestiging van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) terecht. Het netwerk van dit AVIA-lid bestaat uit zowel bemande als onbemande stations.

Services van ABM

Achilles Brandstoffen Maatschappij voorziet niet alleen in een volle tank, er worden ook legio andere services aangeboden. Zo zijn de meeste stations voorzien van een shop om honger te stillen, dorst te lessen of benodigdheden onderweg aan te schaffen. Ook zijn verschillende vestigingen van wasmachines voorzien; ladingen was tot wel 18 kilo krijg je daar eenvoudig en goedkoop schoon. Het wassen en drogen van sporttenues, bedrijfskleding en gordijnen behoort tot de mogelijkheden.

services abm

ViaAVIA sparen

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. Je spaart namelijk voor de leukste dagjes uit, gadgets, beauty- en lifestyle producten en meer. Je kunt ook meedoen met te gekke Doe mee en Maak kans acties! Maak bijvoorbeeld kans op gratis brandstof of een mooie reis. En: je spaart heel eenvoudig met de ViaAVIA app of ViaAVIA spaarkaart, bij meer dan 350 bemande en onbemande AVIA tankstations.

avia sparen

Achilles Brandstoffen Maatschappij B.V.
Binckhorstlaan 297
2516 BC Den Haag