SO RETAIL B.V. is een jong familiebedrijf in de brandstof- en smeeroliebranche.
Naast de exploitatie van eigen AVIA stations wordt ook een groot aantal zelfstandige AVIA dealerstations beleverd.
Ons werkgebied bestaat uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Voor het uitbreiden van ons marktaandeel en het bieden van service aan onze tankstations zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste; 


ACCOUNTMANAGER M/V (fulltime)

De functie:

U bent verantwoordelijk voor acquisitie en het beheren en behouden van lange termijn relaties met onze AVIA tankstations. Doordat u op de hoogte bent van wat er zich afspeelt in de branche en dit kunt vertalen naar een toekomstvisie, bent u een waardevolle en betrouwbare gesprekspartner voor onze klanten. Aan onze dealers biedt u ondersteuning en u treedt op als sparringpartner met als doel gezamenlijk AVIA tot een succes te maken. U bent actief, gedreven en succesvol in het binnenhalen van nieuwe relaties. Door een goede samenwerking met de deskundige binnendienst komt u tot een hoog serviceniveau voor onze klanten.

Wij vragen:
Werk- en denkniveau is MBO/HBO. U bent een ervaren en resultaatgerichte “ondernemer” met initiatief, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Door uw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden bent u prima in staat om op ieder niveau contacten te leggen en te onderhouden. U bent deskundig, servicegericht, gestructureerd, gemotiveerd, resultaat-gericht en stressbestendig. U kunt zich prima inleven in de wensen en behoeften van klanten en u bent pas tevreden als zij dat ook zijn. Daarnaast heeft u een flexibele instelling en bent u collegiaal. U heeft een verzorgd uiterlijk en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. U bent woonachtig in de regio. Ervaring in de tankstationbranche is een pré.

Wij bieden:
Een interessante, dynamische en afwisselende zelfstandige functie in een markt in beweging;
Werken in een ambitieus en klein team met veel collega’s;
Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een bedrijfsauto.
 
Bent u degene die wij zoeken, stuur dan uw motivatiebrief met foto en CV naar:
SO Retail B.V., t.a.v. Jolanda Vrolijk, Postbus 42, 2400 AA  Alphen aan den Rijn
Email: pz@schoutenolie.nl
Meer informatie over ons kunt u vinden op: www.so-retail.nl