Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. Je spaart namelijk voor de leukste dagjes uit, gadgets, beauty- en lifestyle producten en meer. Je kunt ook meedoen met te gekke winacties! Maak bijvoorbeeld kans op gratis brandstof of een mooie reis. En: je spaart heel eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart, bij meer dan 300 bemande en onbemande AVIA tankstations.

Sparen bij bemande en onbemande stations

Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard (rookwaar, belkaarten en loten zijn uitgesloten van het sparen). Op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

ViaAVIA kaart

Inwisselen

De gespaarde punten zijn in te wisselen in de app, shop of webshop. Je kunt kiezen voor vouchers die te besteden zijn in de shop, korting op dagjes uit of te gekke gadgets!
Bovendien maak je kans op mooie prijzen zoals bijvoorbeeld een jaar lang gratis tanken! De actuele aanbiedingen en acties vind je op de website en in de app.

Image

Registreren

Ga naar de ViaAVIA.nl of download de app op Android of iOS om je ViaAVIA spaarkaart te registreren. Heb je geen pas? Geen nood, het systeem wijst je een nummer toe.

Heb je een Keuzespaarpas? Koppel dan deze kaart en start direct met ViaAVIA! Je ontvangt bij registratie al gelijk 200 punten gratis.