Bij dit tankstation

  • Euro 95
  • Diesel
  • Mix 2-takt

Over AVIA XPress Zuidwolde

AVIA XPress Zuidwolde is al bijna 50 jaar een vertrouwde naam in Zuidwolde (Dr.) en omgeving. Naast een geheel nieuw AVIA XPress-tankstation, hebben wij een prachtige fietsenzaak,“Een tweewielerzaak met smaak”. Wij zijn dé fiets- en ebikespecialist met een zeer uitgebreid assortiment inclusief accessoires en onderdelen. 
Wij vinden het erg belangrijk om u op een goede en vriendelijke manier voorlichting te geven over al onze kwaliteitsproducten. Op onze twee etages kunnen wij u een ruime voorraad van meer dan 400 modellen van topmerken laten zien, te weten Koga, Batavus, Gazelle en Merida. Ook hebben wij het merk Cortina met hun lifestyle-label Lief! Natuurlijk bent u voor vakkundige reparaties en goede adviezen bij ons aan het juiste adres. Graag tot ziens in onze winkel en/of het tankstation!

 

 

​Op reis met de auto? Wees voorbereid met deze items

De zomervakantie is begonnen! Ga jij een roadtrip maken of met de auto op vakantie? Wees dan voorbereid met de volgende nooditems.

Voor elke lange...

Meer

Win 5x2 paddock kaarten Gamma Racing Day

Ben je gek op alles dat met wielen en snelheid te maken heeft? Dan moet je 6 augustus aanstaande maar alvast blokken in je agenda, want dan is het...

Meer

AVIA in de top 3 best gewaardeerde formules!

AVIA is nummer twee geworden voor best gewaardeerde formule door GfK Out of Home! Dé prijs die gastwaardering over kwaliteit, beleving en...

Meer
Al het nieuws