Werken bij Marees

Momenteel hebben wij 4 openstaande vacature(s).

Voor onze technische afdeling zijn wij op zoek naar Installatie monteur en een Service- en storingsmonteur, beide functies zijn op fulltime basis (= 38 uurs contract)

Ter versterking van onze verkoopafdeling zijn wij op zoek naar Vertegenwoordiger in de tankstation branche en een Vertegenwoordiger Brandstoffen en smeerolie, beide functies zijn op fulltime basis (= 40 uurs contract)

Installatie monteur

Als Installatie monteur (m/v) bij Marees Installatie en Techniek B.V. (MIT) ben je allround en binnen een fanatiek team bezig. Je houdt je o.a. bezig met installeren van onder- en bovengrondse tanks. Je denkt continue mee in het (bouw)proces en verzorgt diverse ondersteunende (installatie)werkzaamheden. Ben jij de persoon die wij zoeken?  Klik dan hier voor meer informatie over deze vacature en reageer.

Service- en storingsmonteur

Als Service- en storingsmonteur bij Marees Installatie en Techniek B.V. (MIT) ben je continue bezig met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Elke dag is weer anders en stelt je voor nieuwe uitdagingen!. Ben jij die handige man / vrouw die wij zoeken?  Klik dan hier voor meer informatie over deze vacature en reageer.

Over Marees Installatie en Techniek
Als zelfstandig onderdeel binnen de Marees groep houdt Marees Installatie en Techniek B.V. (MIT B.V.) zich bezig met een grote diversiteit aan werkzaamheden voor de Marees groep als ook voor derden. Speerpunten hierin zijn installatiewerkzaamheden binnen de tankstation branche (ondergronds en bovengronds), plaatsing en onderhoud van thuistankinstallaties en breed scala aan kleine onderhouds- en installatiewerkzaamheden.
 
Werken bij MIT B.V. vraagt een gezonde en flexibele werkinstelling. In een no-nonsens cultuur met korte lijnen en een informele werksfeer. De wil en bereidheid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken. Om zo gezamenlijk met een kleine groep collega´s steeds weer een kwalitatief goed product af te leveren bij al onze relaties.

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan voor 19-11 je motivatiebrief met CV naar:
 
Marees Installatie en Techniek BV
T.a.v. JW Helsloot
Postbus 7
1775ZG  Middenmeer
 
Of per email naar jwhelsloot@aviamarees.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vertegenwoordiger in de tankstation branche

Jij bent verantwoordelijk voor acquisitie tankstations, eindverbruikers en smeerolie klanten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het relatiebeheer naar onze huidige klanten waar wij vaak al een lange termijn relatie mee hebben. Je bent daarom op de hoogte wat er zich afspeelt in de branche en kan de behoefte van onze (potentiele) klanten goed inschatten. Ben jij die vertegenwoordiger die wij zoeken?  Klik dan hier voor meer informatie over deze vacature en reageer.

Vertegenwoordiger Brandstoffen en smeerolie

In deze functie ben jij hét aanspreekpunt voor alles wat met de huidige fossiele brandstoffen en de toekomstige brandstoffen van doen heeft. Jij gaat voor AVIA Marees, samen met onze marketing- en binnendienstmedewerkers, de transitie bewerkstelligen van de fossiele naar de ‘groene’ brandstoffen. Herken jij je hierin? Klik dan hier voor meer informatie over deze vacature en reageer.

Over AVIA Marees
AVIA Marees is een zelfstandig familiebedrijf en is met name actief in Noord Holland en Friesland vanuit ons hoofdkantoor in Kolhorn. Wij zijn leverancier van brandstoffen- en smeermiddelen en zijn al ruim 80 jaar actief in deze branche. Met 50 betrokken medewerkers bevoorraden we zestig tankstations; zowel eigen stations (bemand en onbemand) als dealers en leveren daarnaast rechtstreeks brandstof en smeermiddelen aan ondernemingen in transport, landbouw, loonbedrijven en industrie. AVIA Marees is klant- en servicegericht en kent een no-nonsense cultuur met korte lijnen.

Bent jij die vertegenwoordiger die wij zoeken? Stuur dan voor 19-11 je motivatiebrief met CV naar:
 
AVIA Marees
T.a.v. JW Helsloot
Postbus 7
1775ZG  Middenmeer
 
Of per email naar jwhelsloot@aviamarees.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.