Werken bij Marees

Momenteel hebben wij 2 openstaande vacature(s).

Voor onze technische afdeling zijn wij op zoek naar zowel Installatie monteur als een Service- en storingsmonteur, beide functies zijn op fulltime basis (= 38 uurs contract)

Installatie monteur

Als Installatie monteur (m/v) bij Marees Installatie en Techniek B.V. (MIT) ben je allround en binnen een fanatiek team bezig. Je houdt je o.a. bezig met installeren van onder- en bovengrondse tanks. Je denkt continue mee in het (bouw)proces en verzorgt diverse ondersteunende (installatie)werkzaamheden. Ben jij de persoon die wij zoeken?  Klik dan hier voor meer informatie over deze vacature en reageer.

Service- en storingsmonteur

Als Service- en storingsmonteur bij Marees Installatie en Techniek B.V. (MIT) ben je continue bezig met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Elke dag is weer anders en stelt je voor nieuwe uitdagingen!. Ben jij die handige man / vrouw die wij zoeken?  Klik dan hier voor meer informatie over deze vacature en reageer.

Over Marees Installatie en Techniek
Als zelfstandig onderdeel binnen de Marees groep houdt Marees Installatie en Techniek B.V. (MIT B.V.) zich bezig met een grote diversiteit aan werkzaamheden voor de Marees groep als ook voor derden. Speerpunten hierin zijn installatiewerkzaamheden binnen de tankstation branche (ondergronds en bovengronds), plaatsing en onderhoud van thuistankinstallaties en breed scala aan kleine onderhouds- en installatiewerkzaamheden.
 
Werken bij MIT B.V. vraagt een gezonde en flexibele werkinstelling. In een no-nonsens cultuur met korte lijnen en een informele werksfeer. De wil en bereidheid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken. Om zo gezamenlijk met een kleine groep collega´s steeds weer een kwalitatief goed product af te leveren bij al onze relaties.

Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar:
 
Marees Installatie en Techniek BV
T.a.v. JW Helsloot
Postbus 7
1775ZG  Middenmeer
 
Of per email naar jwhelsloot@aviamarees.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.