SO Retail B.V.

Welkom bij SO Retail

SO Retail B.V. is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment brandstoffen en smeermiddelen. Wij leveren kwaliteitsproducten en -diensten voor alle marktsegmenten. Als leverancier gaan wij er niet alleen voor om onze klanten flexibel en snel te beleveren, we doen dit ook op een maatschappelijk verantwoorde wijze.

Het Alphense familiebedrijf  is onder de naam SO Retail B.V. lid van AVIA Nederland. SO Retail beheert zowel AVIA (bemand) als AVIA XPress (onbemand) tankstations, waarbij meerdere stations zijn ingericht voor vrachtwagenvervoer (high-speedpomp, AdBlue-installatie).  Bemande en onbemande tankstations worden in de regio’s Noord- en Zuid-Holland en Utrecht door ons geëxploiteerd en worden ondersteund door de diverse AVIA-retailformules. Daarnaast beleveren wij een groot aantal zelfstandige dealerstations.

Onze professionele en flexibele bedrijfsvoering zorgt ervoor dat het aantal klanten in uiteenlopende branches en bedrijfstakken nog steeds groeit.

 


Accijnsverlaging per 1 april 2022
Zoals in het algemene nieuwsbericht is te lezen zal er per 1 april 2022 een accijnsverlaging worden doorgevoerd. Download hier onze verklaring welke nodig is voor uw teruggaafregeling.

Jouw eigen zakelijke AVIA Card

Voor een zakelijke AVIA Card (lokaal/landelijk/deels internationaal) kun je bij ons terecht. Met deze landelijke, veilige AVIA Card bieden wij je:

  • snelle service en persoonlijk contact;
  • snel en gemakkelijk afrekenen bij 500 locaties in Nederland en ca. 800 locaties in Duitsland;
  • moderne tankapparatuur;
  • een scherpe duidelijke kortingsafspraak voor al je tankbeurten;
  • toegang tot 200.000 publieke laadpalen in Nederland
  • kosteloos gebruik van de tankpas; tweewekelijks een overzichtelijke digitale factuur van alle transacties/tankpassen, dus één factuur en geen losse declaraties;
  • autorisatie om aankoopbevoegdheden vooraf per pas in te stellen (diesel, benzine, smeerolie, wasstraatgebruik, etc.). Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zelf dag- en weeklimieten in te stellen, pincodes te kiezen en aan te geven of je wel of geen invoer van de kilometerstand wilt.
Vraag hier uw AVIA Card aan

SO Retail B.V.
Gnephoek 4
2401 LP Alphen aan den Rijn

Ook interessant

Nieuws

Wij feliciteren de winnaars van het ViaAVIA Prijzenfestival!

Wij feliciteren de winnaars van het ViaAVIA Prijzenfestival Het ViaAVIA Prijzenfestival is succesvol...

Meer nieuws
Actie

In juni extra korting op alle brandstoffen bij AVIA!

In juni extra korting op alle brandstoffen bij AVIA! Op alle woensdagen in...

Meer acties
Vacature

Assistent Controller

Assistent Controller (32-40u) Ben je gek op cijfers, is de financiële administratie de...

Meer vacatures