Steun Muziek voor Iedereen met AVIA Clubsparen

'Muziek voor Iedereen' is een initiatief van HET Symfonieorkest. Dit orkest behoort tot de top 5 van Nederlandse orkesten en is internationaal geroemd om de kwaliteit van haar concerten. Met AVIA Clubsparen kunt u 'Muziek voor Iedereen' steunen, geheel GRATIS. Het enige wat u moet doen is via onderstaand formulier een Clubsparenpas aanvragen en deze bij iedere vertanking op een AVIA tankstation laten scannen bij de kassa.

Muziek voor Iedereen
Muziek is belangrijk voor de creatieve en sociale ontwikkeling van ieder kind. In een tijd waarin muziek bijna geheel is wegbezuinigd in het onderwijs, doet HET Symfonieorkest er alles aan om muziek terug te brengen in de klas. Op een manier die de kinderen aanspreekt, hen actief betrekt en die een blijvende indruk maakt. HET Symfonieorkest verzorgt ook concertjes in verzorgingstehuizen in Overijssel voor ouderen die niet meer in de gelegenheid zijn live klassieke concerten te bezoeken. Contact tussen musici en bewoners is onderdeel van het programma. Bewoners en directie van de tehuizen zijn enthousiast, de musici eveneens.

Hoe kunt u helpen?
Via onderstaand formulier kunt u een AVIA Clubspaarpas aanvragen. Laat bij iedere tankbeurt op de deelnemende AVIA stations de pas scannen. Elke 100 spaarpunten die u spaart is €2,- voor 'Muziek voor Iedereen' waard! U hoeft zelf niets te doen om de punten te doneren, de punten worden automatisch bijgeschreven op het account van HET Symfonieorkest. 

Wilt u op de hoogte blijven van het totaal aantal gespaarde punten voor dit intiatief? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van HET Symfonieorkest!

De deelnemende tankstations
Deze kaart toont de AVIA tankstations waar u GRATIS punten kunt sparen met AVIA Clubsparen. 
 

* indicates required
Geslacht *
/ / ( dd / mm / yyyy )
Wilt u updates ontvangen van het gespaarde bedrag?