Dienstverband: 32-40 uur

Filter op:
Nieuws

Adviseur mobiliteit

Adviseur mobiliteit Ben jij een ervaren adviseur met een commerciële drive en uitstekende...

Nieuws

Assistent Controller

Assistent Controller (32-40u) Ben je gek op cijfers, is de financiële administratie de...

Nieuws

Business Developer E-Mobility

Business Developer E-Mobility Functie-informatie Als Business Developer E-mobility kom je te werken voor...

Business Developer E-Mobility

Functie-informatie
Als Business Developer E-mobility kom je te werken voor AVIA VOLT Nederland, een scale-up binnen AVIA dat zich richt op het aanbieden van slimme en toekomstbestendige laadoplossingen en het ontwikkelen van een EV laadinfrastructuur in Nederland.

Binnen deze dynamische omgeving neem jij het voortouw bij het verder uitbouwen van ons EV laadinfrastructuur netwerk in Nederland en zul je vooroplopen in de energietransitie naar duurzame mobiliteit.

In de functie van Business Developer E-mobility ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van de klantrelaties, begeleiden van klanten naar de juiste laadoplossing en de coördinatie met partners voor de realisatie van de laadoplossingen. Voorbeelden van taken en verantwoordelijkheden die bij de functie horen, zijn:

 • Proactief potentiële klanten benaderen en het ontwikkelen van een commerciële pijplijn;
 • Beheren van commerciële kansen in de verschillende fasen: van initiële beoordeling, commercieel voorstel, onderhandelingen & contractering, tot en met implementatie & exploitatie;
 • Initiëren van haalbaarheidsstudies en locatieanalyses;
 • Onderhouden en uitbouwen van relaties met partners (o.a. leveranciers / installateurs);
 • Identificeren / analyseren van nieuwe kansen in de markt en het verder vormgeven van businessproposities AVIA VOLT;
 • Naar voren treden als een van de ambassadeurs van AVIA VOLT.

Je wordt bij AVIA VOLT onderdeel van een compact team met hoge ambities en je kan ook terugvallen op de bredere kennis/expertise binnen AVIA. Je rapporteert in deze rol direct aan de algemeen directeur van AVIA VOLT.

Functie-eisen
Ben jij de Accountmanager E-mobility die wij zoeken voor AVIA VOLT? Dan beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Passie en ruime werkervaring in sales;
 • Een relevant netwerk binnen DMU’s van de doelgroepen van AVIA VOLT: Top 100 bedrijven in Retail & Horeca, Vastgoed, Transport & Logistiek sectoren en (Semi-)Overheid;
 • Bij voorkeur ervaring met laadinfrastructuur en affiniteit met techniek en/of energietransitie;
 • Ervaring en affiniteit met end-to-end salesprocessen, van lead tot deal alsmede het fulfillment traject erna;
 • Persoonlijke kenmerken als initiatiefrijk, verantwoordelijkheid nemen, sociaal, overtuigend, klantgericht en resultaatgericht.

Aanbod

 • Een goed basissalaris, dat deels afhankelijk is van de ervaring en het netwerk dat je meebrengt.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 verlofdagen, vakantiegeld, een elektrische auto van de zaak en een interessante bonusregeling.
 • Een uitdagende baan bij een scale-up, waar je echt het verschil kunt maken.
 • Een werkweek van 32-40 uur.
 • Bij AVIA VOLT werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor in Soest en thuiswerken.

Over AVIA VOLT
AVIA is al jaren een partner in mobiliteit en energietransitie. Waar je AVIA vermoedelijk nu vooral kent van tankstations en bijbehorende shops (4e grootste netwerk van Nederland), zetten wij ook indrukwekkende stappen in de energietransitie. Onder de vlag van AVIA VOLT bouwen we in rap tempo een infrastructuur van laadpalen op bij de tankstations en hebben we ook de ambitie om een landelijk netwerk in de openbare ruimte te ontwikkelen. Voor het realiseren van deze laatste pijler, speelt de accountmanager E-mobility een cruciale rol.

‘Deze baan is een uitgelezen kans voor een ervaren commerciële man of vrouw die toe is aan een volgende stap. Die niet alleen een kick krijgt van het sluiten van de deal, maar het AVIA VOLT bedrijf inclusief benodigde partners verder helpt vorm te geven. EV laadoplossingen zijn binnen AVIA de grootste duurzame pijler binnen de energietransitie; aan jou de taak en kans om dit groot te maken!’ Ruben Leijdekker – Algemeen Directeur AVIA VOLT Nederland

Interesse?
Je kunt je cv en sollicitatie versturen naar hrm@avia.nl. Neem bij inhoudelijke vragen over de vacature contact op met 035-6098300 en vraag naar Ruben Leijdekker.