Werken bij AVIA

Ben je op zoek naar een bijbaan of stage, ben je net afgestudeerd of timmer je al een tijdje aan de weg in het werkveld? Bij AVIA zijn we regelmatig op zoek naar medewerkers en stagiairs voor uiteenlopende en uitdagende functies. Van een baan als pompstation-, technische of administratieve medewerker tot functies in de marketing en branding; de keuze is reuze.

Werken bij AVIA, het snelstgroeiende tankstationmerk

Als AVIA zijnde bedienen we maandelijks ruim 2 miljoen klanten. Dit kunnen we niet alleen. We zijn dan ook met regelmaat op zoek naar versterking voor onze verschillende hoofdkantoren en tankstationlocaties.

Dynamisch, divers, uitdagend en ruimte voor eigen inbreng; dát kenmerkt een baan bij AVIA. De flexibele arbeidstijden maken dat jij jouw privéactiviteiten gemakkelijk met je werk combineert. En tanken doe je bij ons uiteraard met personeelskorting.

AVIA-vacatures

AVIA heeft verspreid door het hele land zo’n 1.000 mensen in dienst. Wil jij ook deel uitmaken van de AVIA-familie? Schrikt werken in een dynamische omgeving jou niet af, maar is dat júist de reden dat jij werken bij AVIA ziet zitten? Bekijk dan hieronder het overzicht van alle openstaande vacatures en stageplaatsen en solliciteer op de functie die jou het meest aanspreekt.

Bekijk alle vacatures
van AVIA Nederland

Je ontmoet zoveel verschillende mensen en geen werkdag is hetzelfde!