Welkom bij Vollenhoven Olie

Vollenhoven Olie is een familiebedrijf welke al 123 jaar actief is in de smeerolie en brandstoffen branche. In de loop der jaren heeft Vollenhoven Olie zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland.

Sinds 2006 is Vollenhoven Olie lid van de AVIA groep en heeft sindsdien steeds meer tankstations ondergebracht in de rood-witte AVIA kleuren. Vollenhoven Olie beheert zowel AVIA (bemand), AVIA Xpress (onbemand) als AVIA TRUCK (transport) tankstations.

Onze zelfstandigheid komt met name tot uiting in ons eigen distributienetwerk waarmee we niet alleen flexibel en snel onze klanten beleveren, maar dat ook op een maatschappelijk verantwoorde manier. Vraag uw zakelijke tankpas aan bij Vollenhoven Olie en wij bieden u:

  • Snelle service en persoonlijk contact
  • Moderne tankapparatuur
  • Geavanceerd Card management Systeem (Gratis)
  • Duidelijke gespecificeerde wekelijkse factuur
Vollenhoven Olie beschikt over het ISO 9001-2015 certificaat welke aangeeft dat naast betrouwbaarheid ook de processen geborgd zijn.
Bent u benieuwd naar ons kwaliteitsbeleid? Neem dan contact met ons op.

Naast levering via tankstations kunt u ook bij ons terecht voor uw homebase/thuisstation. Vollenhoven Olie levert ook smeermiddelen voor de automotive en industrie branche. Meer informatie hierover vindt u op www.vollenhoven-ot.nl.

Op al onze verkopen en leveranties zijn de algemene verkoop-en leveringsvoorwaarden van de NOVE (Nederlandse Organisatie voor de Energiebranche) van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 40348374

Mijn AVIA

  • Meld u gratis aan voor Mijn AVIA
  • Blijf op de hoogte van uw spaarsaldo, acties en aanbiedingen
  • Al dat voordeel bij uw favoriete tankstation in de buurt

Registreer nu gratis in 2 minuten

Lees meer en registreer ›

Op reis met de auto? Denk aan de pre-autorisatie

“Tijdens onze vakantie in Europa hebben wij getankt bij een onbemand AVIA tankstation. Hierbij is een bedrag van €125,- afgeschreven. Hoe kan dit?”...

Meer

Tank voor hoge kortingen op handdoeken

Je kunt handdoeken sparen bij AVIA! De handdoeken zijn superzacht, van hotelkwaliteit én verkrijgbaar in drie kleuren. Kortingen kunnen oplopen tot...

Meer

​Op reis met de auto? Wees voorbereid met deze items

De zomervakantie is begonnen! Ga jij een roadtrip maken of met de auto op vakantie? Wees dan voorbereid met de volgende nooditems.

Voor elke lange...

Meer
Al het nieuws