Welkom bij Vollenhoven Olie

Vollenhoven Olie is een familiebedrijf welke al bijna 125 jaar actief is in de smeerolie en brandstoffen branche. In de loop der jaren heeft Vollenhoven Olie zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland.

Sinds 2006 is Vollenhoven Olie lid van de AVIA groep en heeft sindsdien steeds meer tankstations ondergebracht in de rood-witte AVIA kleuren. Vollenhoven Olie beheert zowel AVIA (bemand), AVIA Xpress (onbemand) als AVIA TRUCK (transport) tankstations.

Actuele locatiekaart:
AVIA NL Tankkaart: klik hier
AVIA Truck Tankkaart: klik hier

Onze zelfstandigheid komt met name tot uiting in ons eigen distributienetwerk waarmee we niet alleen flexibel en snel onze klanten beleveren, maar dat ook op een maatschappelijk verantwoorde manier. Vraag uw zakelijke tankpas aan bij Vollenhoven Olie en wij bieden u:
  • Snelle service en persoonlijk contact
  • Moderne tankapparatuur
  • Geavanceerd Card management Systeem (Gratis)
  • Duidelijke gespecificeerde wekelijkse factuur
Piet-Hein Bogaers, Commercieel Directeur Vollenhoven Olie: "Als AVIA brandstofhandelaar en smeermiddelenleverancier zijn wij ingebed in de samenleving in onze regio. De regio is ons woon- en werkgebied. Dat maakt ons bij uitstek een belangrijke leverancier op lokaal en regionaal niveau. AVIA kan B2B tanken in België, Luxemburg en Duitsland aanbieden. De klantenrelaties gaan vaak jaren terug. Wij kennen onze klanten bij de voornaam, weten wat belangrijk voor hen is en wat hun wensen zijn. Bij ons geen dikke klantdossiers. Als er iets is, dan wordt het opgelost. Onze handelingssnelheid is onze kracht. Dat maakt ons als B2B partner interessant".

Vollenhoven Olie beschikt over het ISO 9001-2015 certificaat welke aangeeft dat naast betrouwbaarheid ook de processen geborgd zijn.
Bent u benieuwd naar ons kwaliteitsbeleid? Neem dan contact met ons op.

Naast levering via tankstations kunt u ook bij ons terecht voor uw homebase/thuisstation. Vollenhoven Olie levert ook smeermiddelen voor de automotive en industrie branche. Meer informatie hierover vindt u op www.vollenhoven-ot.nl.

Op al onze verkopen en leveranties zijn de algemene verkoop-en leveringsvoorwaarden van de NOVE (Nederlandse Organisatie voor de Energiebranche) van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 40348374. Klik hier voor deze algemene voorwaarden.

Mijn AVIA

  • Meld u gratis aan voor Mijn AVIA
  • Blijf op de hoogte van uw spaarsaldo, acties en aanbiedingen
  • Al dat voordeel bij uw favoriete tankstation in de buurt

Registreer nu gratis in 2 minuten

Lees meer en registreer ›

Datum AVIA Festival on Wheels 2019 bekend!

De datum voor het AVIA Festival on Wheels 2019 is bekend! De tweede editie van het festival zal plaatsvinden op zondag 14 juli 2019.

6 mei klinkt al...

Meer

Een bedrag van 125 euro gereserveerd op uw rekening?

“Tijdens onze vakantie in Europa hebben wij getankt bij een onbemand AVIA tankstation. Hierbij is een bedrag van €125,- afgeschreven. Hoe kan dit?”...

Meer

AVIA opent groengas locatie in Tilburg

AVIA heeft een nieuwe groengasinstallatie geopend in Tilburg. Vanaf vandaag kan er 100% groengas getankt worden bij AVIA aan de Henri Blomjoustraat 1...

Meer
Al het nieuws