Bij dit tankstation

  • Shop
  • Carwash
  • Euro 95

Over AVIA Wekerom

Bij AVIA Wekerom kunt u terecht voor uw brandstoffen, paspotten en petroleum.  In onze shop vindt u tabaksartikelen, snoep, ijs en frisdranken. Wij beschikken over een autowasstraat en twee luxe doe-het-zelf-boxen, waar u uw auto kunt (laten) wassen.

Naast AVIA Wekerom vindt u H. van der Zande dé tweewielerspecialist van Wekerom en omgeving. In onze showroom verkopen wij een ruim assortiment fietsen van de merken Gazelle, Burgers en Thompson. U bent altijd welkom om eens een vrijblijvende proefrit te komen maken. Wij verkopen ook veel gebruikte fietsen, en voor de reparatie van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. 

Tot ziens bij AVIA in Wekerom!

​Op reis met de auto? Wees voorbereid met deze items

De zomervakantie is begonnen! Ga jij een roadtrip maken of met de auto op vakantie? Wees dan voorbereid met de volgende nooditems.

Voor elke lange...

Meer

Win helikoptervlucht boven TT circuit Assen!

Heb je wel eens een auto- of motorrace vanuit de lucht willen zien? Dat is nu mogelijk, want wij geven namelijk een helikoptervlucht weg boven TT...

Meer

Win 5x2 paddock kaarten Gamma Racing Day

Ben je gek op alles dat met wielen en snelheid te maken heeft? Dan moet je 6 augustus aanstaande maar alvast blokken in je agenda, want dan is het...

Meer
Al het nieuws