Bij dit tankstation

  • Shop
  • Carwash
  • Euro 95

Over AVIA Deurningen Deurningerstraat

AVIA De Witte Beer in Deurningen is een dynamisch tankstation die zijn werkzaamheden in de loop van jaren stevig heeft uitgebreid.

Niet alleen voor de beste brandstof kunt u bij ons terecht. Ook voor onderhoud van uw auto hebben wij een moderne werkplaats ingericht. Hierin hebben we al het benodigde apparatuur om uw auto te repareren/keuren/onderhouden.Onze autowasplaats is voorzien van een nieuwe Rollover die uw auto wast op een krasvrije en hypermoderne manier. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide shop die mens en auto kan voorzien van al zijn benodigde. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om u een plezierig bezoek aan te bieden.

​Op reis met de auto? Wees voorbereid met deze items

De zomervakantie is begonnen! Ga jij een roadtrip maken of met de auto op vakantie? Wees dan voorbereid met de volgende nooditems.

Voor elke lange...

Meer

Win 5x2 paddock kaarten Gamma Racing Day

Ben je gek op alles dat met wielen en snelheid te maken heeft? Dan moet je 6 augustus aanstaande maar alvast blokken in je agenda, want dan is het...

Meer

AVIA in de top 3 best gewaardeerde formules!

AVIA is nummer twee geworden voor best gewaardeerde formule door GfK Out of Home! Dé prijs die gastwaardering over kwaliteit, beleving en...

Meer
Al het nieuws