Welkom bij SO Retail

SO Retail B.V. is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment brandstoffen en smeermiddelen. Kwaliteitsproducten en diensten voor alle marktsegmenten.

Het Alphense familiebedrijf Schouten Olie B.V. - opgericht in 1935 - vormt onder de naam SO Retail B.V. samen met de vier andere AVIA leden, de AVIA Groep in Nederland. Onze professionele en flexibele bedrijfsvoering maken dat wij ons mogen verheugen in een nog altijd toenemend aantal klanten in uiteenlopende branches en bedrijfstakken.

Bemande en onbemande tankstations worden in de regio’s Noord en Zuid Holland en Utrecht door ons geëxploiteerd, en worden ondersteund door de diverse AVIA retailformules. Daarnaast beleveren wij een groot aantal zelfstandige dealerstations.

Ook voor een AVIA bedrijfstankpas (lokaal/landelijk/deels internationaal) kunt u bij ons terecht.Voor meer informatie kunt u ons bereiken op tel.nr. 0172 - 423232 of een e-mail sturen naar info@so-retail.nl.

Mijn AVIA

  • Meld u gratis aan voor Mijn AVIA
  • Blijf op de hoogte van uw spaarsaldo, acties en aanbiedingen
  • Al dat voordeel bij uw favoriete tankstation in de buurt

Registreer nu gratis in 2 minuten

Lees meer en registreer ›

Vacature: Vertegenwoordiger AVIA

AVIA Nederland is een coöperatie die bestaat uit vijf leden. Om onze plek in de markt te vergroten en te voldoen aan onze ambitie zijn wij voor één...

Meer

AVIA shopacties 7 t/m 27 september 2015

Ook deze periode hebben we leuke kortingen en acties in de shops bij de AVIA tankstations. Bekijk de acties voor de periode t t/m 27 sep . 

 

...

Meer

AVIA deelnemer wereldrecord luchtballonnen

“Er is een nieuwe pagina geschreven in de geschiedenis van de ballonvaart”, aldus de organisator van het wereldrecord luchtballonnen. En onze AVIA...

Meer
Al het nieuws