Welkom bij SO Retail

SO Retail B.V. is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment brandstoffen en smeermiddelen. Kwaliteitsproducten en diensten voor alle marktsegmenten.

Het Alphense familiebedrijf Schouten Olie B.V. - opgericht in 1935 - vormt onder de naam SO Retail B.V. samen met de vier andere AVIA leden, de AVIA Groep in Nederland. Onze professionele en flexibele bedrijfsvoering maken dat wij ons mogen verheugen in een nog altijd toenemend aantal klanten in uiteenlopende branches en bedrijfstakken.

Bemande en onbemande tankstations worden in de regio’s Noord en Zuid Holland en Utrecht door ons geëxploiteerd, en worden ondersteund door de diverse AVIA retailformules. Daarnaast beleveren wij een groot aantal zelfstandige dealerstations.

Ook voor een AVIA bedrijfstankpas (lokaal/landelijk/deels internationaal) kunt u bij ons terecht.Voor meer informatie kunt u ons bereiken op tel.nr. 0172 - 423232 of een e-mail sturen naar info@so-retail.nl.

Mijn AVIA

  • Meld u gratis aan voor Mijn AVIA
  • Blijf op de hoogte van uw spaarsaldo, acties en aanbiedingen
  • Al dat voordeel bij uw favoriete tankstation in de buurt

Registreer nu gratis in 2 minuten

Lees meer en registreer ›

Spaar voor Pharox LED lampen!

U kunt nu bij AVIA sparen voor Pharox LED lampen! De lampen zijn te koop met een korting tot 40% of u kunt GRATIS een lamp meenemen bij inlevering...

Meer

AVIA shopacties 19 oktober t/m 8 november 2015

We hebben in onze AVIA shops weer leuke kortingen en acties in deze periode. Bekijk de acties voor de periode 19 oktober t/m 8 november 2015. 

 

...

Meer

Spaar mee voor een Swizzel knuffelkussen!

Doet u ook mee met de nieuwe spaaractie Swizzels Tanken? U kunt nu bij AVIA sparen voor een korting van maar liefst 66% op 8 verschillende Swizzels...

Meer
Al het nieuws