Samenwerken met AVIA
Image

Sluit je aan bij het AVIA netwerk

Jouw tankstation runnen onder de vlag van een vooraanstaand merk? Kleur om naar rood-wit en word dealer van AVIA. Wij bieden hulp, ondersteuning en volop ruimte om zelf te blijven ondernemen.

Wij staan voor korte lijnen en persoonlijk contact; naar de klant, maar ook naar onze ondernemers toe. Wij gaan voor een vriendelijke, gemoedelijke benadering en vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuisvoelt. Dat familiegevoel en die echte binding is waar wij steeds naar streven. Kies je voor de formule van AVIA, dan word je onderdeel van één van de snelstgroeiende merken van Nederland. Lift mee op het kant-en-klare, doorontwikkelde bedrijfsconcept, dat zijn succes elke dag weer bewijst en krijg tegelijkertijd toegang tot ons enorme netwerk.

Lees hier hoe je een AVIA ondernemer kunt worden
Samenwerking tussen InMotion en AVIA VOLT

Samenwerkingen en sponsoring

Bij AVIA zijn wij altijd geïnteresseerd in mooie samenwerkingen en partnerschappen met organisaties en gemeenschappen die met name aansluiten bij onze duurzame doelstellingen. In het kader hiervan bieden wij sponsoringmogelijkheden voor initiatieven en projecten die zich met name richten op dit gebied. Of het nu gaat om hernieuwbare energie, milieuonderwijs of innovatieve projecten die bijdragen aan duurzame ontwikkeling, wij staan klaar om deze te ondersteunen.

 

Image

Barterdeals/partnerships

Bij AVIA erkennen we het belang van flexibele zakelijke relaties en staan we open voor barterovereenkomsten, waarbij wij met ons netwerk jouw producten en/of diensten onder onze spaarders onder de aandacht brengen. Deze bartermogelijkheden bieden zowel voor ons als voor onze partners unieke kansen om middelen optimaal te benutten en samenwerkingen te versterken.

Ja, ik wil AVIA-ondernemer worden