AVIA Truckkaart

Speciaal voor transportondernemingen bieden we de AVIA Truckkaart aan. Hiermee tank je veilig en voordelig in binnen- en buitenland. We zetten de voordelen van deze truckkaart voor jou en je onderneming op een rij:

Persoonlijke truckkaart

Kies zelf een gewenste pincode en bepaal welke producten er met de pas gekocht kunnen worden.

Internationaal tanken

Tank op ruim 350 strategische internationale locaties, meer dan 130 locaties in Nederland, 19 locaties in Belgie, 3 locaties in Luxemburg en 200 locaties in Duitsland.

Image

Truckvriendelijk netwerk

De AVIA Truck tankstations zijn speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die 24/7 de mogelijkheid willen hebben om te tanken. De AVIA Truck locaties zijn voorzien van highspeedpompen (130 l/p minuut) en bevinden zich hoofdzakelijk in de nabijheid van logistieke distributiecentra.

Financieel gemak

Alle facturen zijn volgens EU BTW richtlijnen opgesteld, zodat deze helder inzicht verschaffen en het terugvorderen van BTW en accijns vereenvoudigd wordt.

Image

Vereenvoudiging van administratie

Je ontvangt een overzichtelijke factuur, waarop je alle tankkosten van je wagenpark terugvindt. Alle facturen zijn volgens de Europese btw-richtlijnen opgesteld, wat het terugvorderen van btw en accijnzen vereenvoudigt. De factuur vervangt alle losse tankbonnetjes en declaraties en voorkomt zo een hoop financiële rompslomp. We incasseren de tankkosten automatisch van je bank- of girorekening, dus ook hier heb je geen omkijken naar.

Locaties

U kunt hier zoeken naar een AVIA tankstation of bekijk ook onze locatiekaart.

U kunt d.m.v. bovenstaande link ook een truckstation zoeken en/of deze locatiekaart downloaden.

Interesse in
de AVIA Truckkaart?