AVIA Tankkaart

Tankkaart voor ondernemers

Speciaal voor ondernemers (& zzp’ers) bieden wij de AVIA Tankkaart aan. Voordeliger tanken, eenvoudig en snel betalen en online je brandstofkosten beheren zijn pluspunten van deze pas. Maar er is meer. We zetten alle voordelen van de AVIA Tankkaart voor je op een rij:

Voordelen van de AVIA Tankkaart

De tijd van declaraties, losse bonnen en voorschotten is voorbij. Snel en eenvoudig betalen en je ontvangt periodiek een overzichtelijke factuur gespecificeerd per tankkaart. Daarnaast betaal je voor de AVIA Tankkaart geen vaste (maandelijkse) kosten. 

 

“In Europa kan je met de AVIA Tankkaart bij ruim 1500 locaties terecht.”

Altijd een tankstation in de buurt

Met de AVIA Tankkaart tank je op meer dan 800 locaties in Nederland en ruim 1500 locaties in Europa. Klik hier voor een overzicht van alle AVIA tankstations in Nederland. 

Persoonlijke tankkaart 

De tankkaart is voorzien van een pincode (en je kunt ook zelf een pincode kiezen). Er zijn limieten in te stellen voor het maximum tankbedrag, aantal tankbeurten per week of dag.

Daarnaast kan je bepalen welke producten er met de tankpas gekocht kunnen worden.

Wagenpark

Bestaat jouw wagenpark inmiddels al uit een mix van elektrische, hybride & brandstof auto’s dan hebben we ook de AVIA Card met laden en tanken op één pas. Klik hier om er meer over te lezen. 

AVIA Tankkaart
Interesse in de
AVIA Tankkaart?