AVIA Multibak

Verhuizen, je nieuwe keukentafel vervoeren of een flinke lading grofvuil naar de milieustraat brengen; het vraagt allemaal om ruimte in je auto. Heb je die niet? Maak dan gebruik van de AVIA Multibak.

Voor elke klus een aanhangwagen te huur

AVIA heeft kwaliteit en klantervaring hoog in het vaandel. Niet alleen op het gebied van brandstoffen en het aanbod in de shop, maar ook wanneer het om onze aanhangwagens gaat. Voor iedere klus hebben we dan ook een geschikt model te huur. Van een klein exemplaar met afdeknet tot een aanhangwagen met extra hoog laadvermogen en beschermend zeildoek. Om de kwaliteit van onze aanhangers te garanderen, worden ze wekelijks van een onderhoudsbeurt voorzien. Zo kun je altijd met een schone, veilige Multibak én een gerust hart de weg op.

Image

Het gemak van AVIA’s Multibak

Er zijn al meer dan 30 plekken in Nederland waar je voor een AVIA Multibak terechtkunt, en dat aantal neemt steeds verder toe. Op die manier zorgen wij ervoor dat je altijd een aanhangwagen tot je beschikking hebt. Via www.avia-multibak.nl vind je heel eenvoudig de voor jou dichtstbijzijnde verhuurlocatie. Reserveren is niet verplicht, maar raden we wel aan. Met een paar muisklikken huur je een Multibak op het door jou gewenste tijdstip.