Vollenhoven

Vollenhoven is een Tilburgs familiebedrijf dat 126 jaar geleden opgericht werd door Jacques van Vollenhoven. Sinds de oprichting is Vollenhoven onlosmakelijk aan olieproducten verbonden. In de loop der jaren heeft Vollenhoven zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland.

In 2006 werd het bedrijf lid van de Nederlandse AVIA coöperatie en heeft sindsdien steeds meer tankstations ondergebracht in de rood-witte AVIA kleuren.
Vollenhoven beheert zowel AVIA (bemand), AVIA XPress (onbemand) als AVIA Truck (transport) tankstations.

Flexibel, snel en maatschappelijk verantwoord

In samenwerking met een planbureau beleveren wij niet alleen flexibel en snel onze klanten, we doen dit ook nog eens op een verantwoorde manier. Met het ISO 9001-2015-certificaat op zak zijn naast betrouwbaarheid ook de processen gewaarborgd.
Wil je inzage in dit certificaat? Dan is deze op te vragen bij onze afdeling Sales Support via [email protected].

Image

Onze tankpassen

Met de AVIA Tankpas tankt u snel, gemakkelijk en voordelig uw brandstof bij alle AVIA tankstations in Nederland. Wij hebben een samenwerking met Tamoil, waardoor het complete netwerk in Nederland ± 500 tankstations groot is. In Noord-Brabant kunt u maar liefst bij meer dan 100 tankstations tanken. Bij 80% van alle tankgelegenheden kunt u 24/7 tanken, altijd handig! Ook kunt u met de AVIA Tankpas in Duitsland tanken.

Bent u in het bezit van één of meerdere trucks en wilt u high-speed kunnen tanken? Voor u hebben we een speciale tankpas: de AVIA Truck Tankpas .
Deze tankpas kan gebruikt worden in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. Klik hier voor alle locaties.

Wilt u onbezorgd rijden en profiteren van voordelige brandstof?
Twijfel niet en vraag de AVIA Tankpas aan!

Image

Commercieel directeur aan het woord

Piet-Hein Bogaers: “Als AVIA-brandstofhandelaar en smeermiddelenleverancier zijn wij ingebed in de samenleving in onze regio. De regio is ons woon- en werkgebied. Dat maakt ons bij uitstek een belangrijke leverancier op lokaal en regionaal niveau. AVIA biedt B2B-tanken in België, Luxemburg en Duitsland aan. De klantrelaties gaan vaak jaren terug. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam, weten wat belangrijk voor ze is en wat hun wensen zijn. Bij ons geen dikke klantdossiers; als er iets is, dan wordt het opgelost. Onze handelingssnelheid is onze kracht. Dat maakt ons interessant als B2B-partner.”

Image

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Op alle producten en diensten zijn de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van de Nederlandse Organisatie voor de Energiebranche (NOVE) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 40348374.

Vollenhoven B.V.
Goirkekanaaldijk 221
5048 AA Tilburg

Laatste nieuws

Uitreiking cheque Stichting Manege het Roessingh

We plaatsten tijdens de Military in Boekelo op de parkeerplaats van het evenement... Lees verder

Doe Mee en Maak Kans: Winnaars spellenpakket

WINNAARS SPELLENPAKKET! Maandelijks maken we trouwe ViaAVIA spaarders blij met een Doe Mee... Lees verder

In the picture: AVIA Borne

AVIA Borne: het alleréérste tankstation in het netwerk van AVIA Weghorst AVIA Borne:... Lees verder