Een nieuwe maand, nieuwe Superknallers! Deze maand zijn er naast de vele ViaAVIA spaarshop aanbiedingen maar liefst 4 nieuwe Superknallers toegevoegd!

De Superknallers en nog veel meer aanbiedingen vind je in de ViaAVIA spaarshop.
Kijk voor meer informatie in jouw ViaAVIA account via de app of onze website

Vacanceselect Vakantiecheque t.w.v. € 100,-

Ontvang ViaAVIA 50% korting op een vakantiecheque t.w.v. € 100,- bij Vacanceselect

Boek je volgende campingvakantie met Vacanceselect de specialist voor camping- en glampingvakanties.

Geniet van de mooiste campings op prachtige locaties in Europa. Vacanceselect heeft een ruim aanbod van verschillende accommodaties die allemaal volledig zijn uitgerust en van alle gemakken zijn voorzien. Van luxe stacaravan tot indrukwekkende airlodge of compleet ingerichte safaritent. Er is volop keuze voor ieder type vakantieganger.

Bestel nu jouw vakantiecheque in de ViaAVIA spaarshop!

Ontvang 50% korting op een vakantiecheque t.w.v. € 100,- bij Vacanceselect tegen inlevering van 300 spaarpunten.

30% korting op EKO menu maaltijdboxen

Ontvang 30% korting op EKO menu maaltijdboxen

Wil je graag wekelijks lekker en gezond eten? Ekomenu biedt een maaltijd box aan met alles wat je nodig hebt voor 3 of meer avondmaaltijden. Deze kortingsvoucher geeft 30% korting en gratis verzending op de eerste levering van een flexibel lidmaatschap en is eenmalig in te wisselen voor een ‘Mijn Persoonlijk Menu’ van Ekomenu.

Met Mijn Persoonlijk Menu kies je wekelijks uit 20 recepten. De gerechten bevatten volop verse groenten. Met Mijn Persoonlijk Menu kun je zelf wekelijks uit 15-20 recepten kiezen. Naast het Variatie menu biedt Mijn Persoonlijk Menu diverse leefstijlmenu’s aan van vegetarisch tot koolhydraatarm en van afslanken tot glutenvrij.

De gerechten bevatten volop groenten en alle ingrediënten zijn vers, 100% biologisch en zonder toevoegingen. Wil je af en toe een extra recept bestellen of wil je het aantal personen aanpassen bij een bepaald recept? Dat is ook mogelijk! Je kunt je avondmaaltijden zelfs aanvullen met een fruitzak of groentezak. Middels het flexibel lidmaatschap kun je wekelijks gemakkelijk de leveringen plannen, pauzeren of stoppen.

Eet smakelijk!

Ontvang een voucher voor 30% korting op EKO menu maaltijdboxen, tegen inlevering van 175 spaarpunten.

35% korting op BergHOFF kookgerei

BergHOFF is een Belgisch merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Onze passie voor koken en ons oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid. BergHOFF is het merk dat design en innovatie naar elke keuken brengt via een wereldwijd netwerk.

BergHOFF staat voor betaalbare kwaliteit en design.

Het productaanbod omvat tal van goed doordachte oplossingen voor duurzaam kookgerei. Deze zijn zorgvuldig afgestemd op de behoefte en voldoen aan de strengste normen inzake design en functionaliteit met oog op kwaliteit en duurzaamheid voor de toekomst!

Ontvang een voucher voor 35% korting, tegen inlevering van 200 ViaAVIA spaarpunten!

40% korting op Damn Good Coffee

DAMN GOOD COFFEE. dé populairste koffie van dit moment! Je hoeft niet verder te zoeken, dit is top koffie voor een goede prijs. Het is slowroast koffie, waarbij alleen de bonen zijn gebruikt. Het langzaam branden van koffiebonen zorgt ervoor dat de aroma’s en smaken langzaam vrijkomen. De smaak van de koffie is daardoor veel verfijnder. De koffiebonen van DAMN GOOD COFFEE. worden nog ambachtelijk en langzaam gebrand!

Het zijn de ideale bonen voor de beste espresso, cappuccino, lungo, of als basis voor koffie met melk en perfect voor in uw volautomaat. Ook zeer geschikt om zelf vers te malen voor overheerlijke filterkoffie.

Wist je dat deze koffiebonen dagelijks vers gebrand worden? Ze worden rechtstreeks vanuit de eigen branderij in Zwolle bij jou thuisbezorgd!

Ontvang een voucher voor 40% korting, tegen inlevering van 150 ViaAVIA spaarpunten!

 

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl