Augustus is gestart dus weer nieuwe Superknallers! Voor augustus hebben we – naast de vele ViaAVIA spaarshop aanbiedingen – 2 nieuwe Superknallers!

STOX Energy Socks : 25% korting op het gehele assortiment!

Ervaar zelf de voordelen van de compressie-sokken van STOX Energy Socks tijdens het sporten, wandelen, reizen of voor dagelijks gebruik. Ze zorgen voor een verbeterde doorbloeding en sneller herstel, doordat er meer afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor je een fitter en vitaler gevoel ervaart.

Lever 220 ViaAVIA spaarpunten in en ontvang 25% korting!

Actievoorwaarden:
• Per kortingscode 25% korting op je order
• Bestellen op: www.stoxenergy.com
• Geen verzendkosten
• Kortingscode invoeren in het winkelmandje bij ‘je bestelling’
• 1-2 werkdagen levertijd (in Nederland)
• De kortingscodes kunnen t/m 30 september 2022 worden verzilverd op www.stoxenergy.com.

Extra informatie: zie voor algemene voorwaarden, productinformatie, garanties en retourbeleid: https://www.stoxenergy.com/nl/faq/

De actieperiode is van 1 tot en met 31 augustus 2022

 

Fresh ‘n Rebel Twins ANC draadloze in Ear hoofdtelefoon

Met de Fresh ‘n Rebel Twins ANC Blauw kun je opgaan in je muziek. Door de Ambient Sound Mode kun je omgevingsgeluid benadrukken, waardoor je kunt luisteren naar muziek of een podcast, maar toch alert blijft op wat er om je heen gebeurd. De In-Ear detection zorgt ervoor dat de muziek pauzeert zodra je een oordopje uit doet en verder gaat zodra je het oordopje weer in doet. Je bedient de muziek en beantwoordt telefoongesprekken door op de oordoppen te tikken. De Twin ANC heeft een totale accuduur van 30 uur. De oortjes zijn water en stofbestendig. Met de meegeleverde siliconen eartips kun je de perfecte maat pakken voor jouw oren. Verkrijgbaar in de kleuren: Steel blue, Storm Grey en Silky Sand.

Lever 300 ViaAVIA spaarpunten in, betaal € 40,– bij (korting van 37%!) en hij is voor jou!!

De actieperiode is van 1 tot en met 31 augustus 2022

De Superknallers en nog veel meer aanbiedingen vind je in de ViaAVIA spaarshop. Kijk voor meer informatie in jouw ViaAVIA account via de app of onze website

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart. Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl