De lente komt eraan en daarom staan in de maand april deze leuke Hangtuintjes in het zonnetje binnen de ViaAVIA webshop.

Tegen inwisseling van 200 ViaAVIA spaarpunten ontvang je maarliefst 30% korting. Daardoor koop je de Hangtuintjes nu van €17,95 voor €12,95 in onze ViaAVIA Webshop.

Omschrijving Hangtuintjes

3 super leuke groenten hangtuintjes in 1 pakket voor in de tuin. Deze set bestaat uit: bosaardbei, rucola en tomaat.

Verticaal tuinieren is helemaal in! Leuk om je eigen tuintje te creëren op je balkon of aan je schutting. Ieder zakje bevat bio-aarde, bio-zaden en een leuk gewasnaambordje
Na opening van de verpakking giet je het zakje aarde leeg in de rag bag, zaai je hier de zaden in en geef je ze water. De zakjes laten zich gemakkelijk ophangen aan een spijker, of aan het houten 4-pins minigarden rekje.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl