November biedt weer mooie aanbiedingen bij ViaAVIA. Deze maand hebben we 3 Superknallers voor alle ViaAVIA klanten uitgekozen. Zo krijg je korting op een prachtige Samsonite koffer of een handige Orbitkey om nooit meer iets te hoeven verliezen.

De Superknallers en nog veel meer aanbiedingen vind je in de ViaAVIA Webshop.
Kijk voor meer informatie in jouw ViaAVIA account via de app of onze website!

Samsonite Magnum Eco Spinner Forrest Green

Maak kennis met Magnum ECO, een innovatief streven naar duurzaamheid voor reizigers die op zoek zijn naar een stevige, veilige en verbluffende reispartner. De collectie is gemaakt met gerecycleerd huishoudelijk afval, vervaardigd in Europa en is voorzien van een gerecycleerde verpakking, met behoud van alle comfort en functionaliteit. Dankzij deze ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid, veiligheid, lichtheid en hoge inpakcapaciteit ben je klaar voor jouw volgende reis!

Deze actie is geldig op het 55 cm en 75 cm model.

Samsonite 55 cm: van € 169,- voor € 127,- tegen inlevering van 200 spaarpunten.
Samsonite 75 cm: van € 199,- voor € 149,- tegen inlevering van 200 spaarpunten.

Orbitkey Chipolo Tracker Zwart

Met een simpele druk op de knop terug vinden wat je kwijt bent? Dit is nu mogelijk dankzij de Orbitkey x Chipolo Tracker

Download de Chipolo app, koppel de Tracker en bevestig de Tracker aan je tas, portemonnee, sleutels, of wat je ook maar wil. Zo raak je deze nooit meer kwijt. Ben je toch iets verloren? Met een druk op de knop gaat het ‘alarm’ af op de Tracker. Het alarm produceert maar liefst 95 decibel, wat er voor zorgt dat je op ruime afstand het alarm hoort afgaan.

De Tracker heeft tot maar liefst 50 meter bereik met je telefoon. Als de Tracker zich meer dan 50 meter van de telefoon bevindt, kan deze worden teruggevonden door de laatste locatie in de Chipolo app. De Tracker wordt geleverd met een bevestigingsmogelijkheid, zodat deze aan praktisch alles bevestigd kan worden. Uiteraard is de Tracker zo gemaakt dat deze perfect in je Orbitkey sleutelhouder past.

Orbitkey: van € 39,95 voor € 24,- tegen inlevering van 150 spaarpunten.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl