In het teken van Sinterklaas en de geheime schatkamer!

 

Heb jij nog geen ViaAVIA spaarkaart?

Download de app en meld je gratis aan: klik hier! !

Let op: bij onze onbemande tankstations kun je ook sparen, maar vraag dan een fysieke spaarkaart aan https://viaavia.nl/spaarkaart-aanvragen.

 

Video van Sint

Verbaas je kinderen en familie met deze unieke Video van Sint! Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen twee keer persoonlijk toe. Naast de roepnaam vul je de leeftijd in en kun je dit jaar kiezen uit maar liefst 6 onderwerpen per persoon (2 optioneel). Denk hierbij aan een leuke hobby, lievelingseten, een compliment of opvoedkundige tip. De afspeelduur van de video is ongeveer 12 minuten (afhankelijk van het aantal personen).

Benieuwd hoe het werkt?
Neem dan snel een kijkje op www.videovansint.nl.

 

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl