Buiten wordt het weer donker en kil. Een goed moment om extra groen in huis te halen! Deze maand profiteer je in de  ViaAVIA Webshop tegen inlevering van ViaAVIA punten van kortingen tot wel 50% op een selectie toffe Growing Concepts planten. 

Over Growing Concepts

Growing Concepts heeft een missie: jouw wereld groener maken. Want een groene habitat maakt gelukkig. Planten zijn niet alleen essentieel voor onze leefomgeving, ze zijn ook mooi en decoratief. De natuur prikkelt de creativiteit en geeft ons energie.
De natuur speelt een hoofdrol in onze producten. Alle items zijn gemaakt met liefde en zorg én een unieke Growing Concepts-signatuur. Ook in onze bedrijfsprocessen kiezen wij voor groen. Dat doen we door op een ambachtelijke manier te produceren. Dichtbij huis en zo duurzaam mogelijk, veelal in samenwerking met lokale makers.
We weten precies waar we de mooiste planten moeten inkopen, om er daarna prachtige creaties van te maken. Hiervoor werken we samen met de beste kwekers in Nederland en Denemarken met een MPS-certificatie, een keurmerk op het gebied van duurzaamheid. Elke plant heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen en is daarmee bepalend voor de sfeer die we willen creëren.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl