In februari profiteer je met ViaAVIA van smakelijke en ontspannende Fletcher deals met tot wel 56% korting! Ga jij deze maand genieten van een luxe diner, of neem je je geliefde voor Valentijnsdag mee naar een wellness resort?

Fletcher Hotelovernachting voor 2 personen

Fletcher Hotels, een garantie voor genieten. Dé Nederlandse hotelketen waar jouw wensen centraal staan. Met ruim 110 unieke hotels gelegen op de mooiste plekjes van Nederland is er voor iedere gelegenheid een hotelovernachting. Wat dacht je van een landgoed op de Veluwe, een kasteel in Zuid-Limburg, een beachhotel aan de Zeeuwse kust of een ontspannen verblijf in een hotel met een BLUE Wellnessresort? Fletcher biedt voor een ieder wat wils.

Hoewel elk hotel anders is en zijn eigen charme heeft, staan de hotels allemaal garant voor oer-Hollandse gezelligheid, heerlijk eten, pure gastvrijheid en een ontspannen sfeer. Waar je ook naartoe wilt, een Fletcher hotel is altijd binnen handbereik. En de deur staat wagenwijd voor je open.

Locaties
Dit ticket is geldig voor een hotelovernachting bij diverse Fletcher locaties, met uitzondering van: Fletcher Hotel Amsterdam

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket. In dit e-ticket vind je de unieke code en uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden

  • De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting voor twee personen in één van de ruim 20 deelnemende 3-sterren Fletcher hotels. Voor het verblijf in één van de ruim 80 deelnemende 4-sterren Fletcher hotels geldt een toeslag van €5 p.p.p.n. Fletcher Hotel Amsterdam is uitgesloten van deelname.
  • Deze actie is niet geschikt voor een verblijf op een specifieke datum en/of in een specifiek hotel.
  • Voor deze actie wordt per deelnemend hotel een aantal (maar niet alle beschikbare) kamers beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal kamers varieert per boekingsperiode en wordt beïnvloed door de populariteit van het voorkeurshotel op dat moment (als gevolg van feestdagen, vakanties, week- of weekenddag, weersomstandigheden, etc.).
  • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende hotels, kamers beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een hotel en/of datum niet beschikbaar is. Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden.
  • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel.
  • Er zijn in ieder geval een of meerdere kamers per reserveringscode in een of meerdere van de Fletcher hotels beschikbaar.
  • Geldig voor verblijf op zondag- t/m donderdagnacht. Voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht geldt een toeslag van €10 p.p.p.n.
  • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop.
  • De unieke reserveringscode is geldig tot 6 maanden na aankoop.
  • Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.

Deze Superknaller en nog veel meer aanbiedingen vind je in de ViaAVIA spaarshop. Kijk voor meer informatie in jouw ViaAVIA account via de app of onze website.

ViaAVIAMet ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart. Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl