Fris het nieuwe jaar beginnen!? Dat wil toch iedereen! Neem dan gauw een kijkje in onze  ViaAVIA Webshop. Daar profiteer je deze hele maand van een mooie aanbieding op Boldking en Therme! 

Over Boldking

Boldking is het scheermerk dat zorgt dat jij je ding kan doen. Het flexibele scheermes scheert zoals (en wat) je wil. De skincare-producten helpen zelfs de meest gevoelige huid soepel de dag door.

Over Therme

De Wereldkuren van THERME zijn geïnspireerd door eeuwenoude tradities, wellness rituelen en bijzondere ingrediënten vanuit de hele wereld. De Wereldkuren nemen je mee op reis en laten je intens genieten van traditionele spa- en wellnessculturen. Heerlijk geurende en verzorgende kuurproducten waarmee jij optimaal kunt genieten van het hier en nu.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl