Wat is er nu lekkerder dan in je vakantie non-stop tijdschriften lezen en doorbladeren? Wij houden er van! Daarom deze maand een leuke superknaller! Deze maand betaal je in de  ViaAVIA Webshop bij inlevering van 150 ViaAVIA punten slechts €16,- voor een abonnement van 3 maanden op Tijdschrift.nl.

Over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Lees jouw favoriete tijdschriften waar en wanneer je maar wilt op je telefoon, tablet of computer. Zo heb je altijd digitaal toegang tot Libelle, Donald Duck, Panorama, LINDA., Vtwonen, Autoweek, Viva en nog veel meer. En niet alleen jij maar nog 4 personen kunnen genieten van het aanbod want de app is te gebruiken op 5 apparaten tegelijk.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl