In maart gaat de lente van start en om dat te vieren ontvang je deze maand in de ViaAVIA superknallers tot wel 52% korting op dagjes uit voor familie en vrienden!

Safaripark Beekse Bergen

Ontdek onze natuur, prikkel al je zintuigen en beleef het allemaal in je eigen auto tijdens één van de indrukwekkende safari’s. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met de Big Five, ontmoet de jonge olifanten en verwonder je over de maar liefst 1.400 wilde dieren die je kunt spotten. Of stap aan boord van de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren langs de oevers. Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Liever zelf op pad? Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun leefgebied. 

Voor meer informatie en openingstijden verwijzen we je naar www.safaripark.nl 

Hoe het werkt:
Bestel de voucher door 75 ViaAVIA spaarpunten in te wisselen en ontvang je ticket met een bijbetaling van € 22,20 i.p.v. € 29,50! Na je bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket. In dit e-ticket vind je de unieke code en uitgebreide verzilverinstructies.

Voorwaarden 

  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties; 
  • Het e-ticket is geldig t/m 31 januari 2025. De einddatum van het e-ticket kan niet worden verlengd; 
  • Het e-ticket is geldig voor een persoon vanaf 3 jaar; 
  • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen; 
  • Let op: Een uitrijticket is niet inbegrepen. 

Squla; dat is pas leuk leren!

Met Squla oefent je kind op een speelse manier met alle schoolvakken en actuele thema’s! 

Voorwaarden 

  • De kortingscode is geldig voor de online winkel van MBRC the ocean: https://www.mbrctheocean.com/collections/all 
  • €10,- korting bij een minimale bestelwaarde vanaf €25,- exclusief verzendkosten. 
  • Eén keer per gebruiker te gebruiken. 
  • De korting is niet te combineren met andere kortingen. 
  • Op de kortingscode geldt geen recht op retour. 

Deze Superknallers en nog veel meer aanbiedingen vind je in de ViaAVIA spaarshop. Kijk voor meer informatie in jouw ViaAVIA account via de app of onze website.

ViaAVIAMet ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart. Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl