We zijn er allemaal aan toe om weer lekker de deur uit te gaan. Helaas zullen we nog even geduld moeten hebben. Maarrrrr als het dan weer kan, hoe leuk is het dan dat je met je hele gezin GRATIS een dag naar attractiepark Toverland kunt!?

Deze maand maak jij kans om deze tickets te winnen met onze Doe Mee en Maak Kans! Ga dus snel naar onze app of website en Doe Mee!

Over Toverland

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met ruim 860.000 gasten per jaar en 35 attracties en shows zijn ze inmiddels een stevige speler binnen de Benelux. Hun visie, van waaruit zij alles doen, is: magische gelukservaringen creëren! Dat doen ze al vanaf 2001.

Gasten op adem laten komen en helpen loskomen van de waan van alledag. Dit doen ze door een uitgekiend palet aan te bieden van attracties, shows, speeltoestellen, lekker eten en drinken, prachtige natuur, gedetailleerde thematisering én vooral… met behulp van ons geheime wapen: hun medewerkers!

Zo doe je mee:

  • Ga in de app of op ViaAVIA.nl naar Doe mee en Maak kans.
  • Klik op Maak Kans op Toverland Tickets
  • Klik op SPEEL MEE EN VERDIEN PUNTEN.
  • Kies Ja bij de vraag; weet je zeker dat je mee wilt doen?
  • Beantwoord de vraag die gesteld wordt

Na goed beantwoorden van de gestelde vraag maak je kans op Toverland tickets voor het hele gezin en ontvang je ook nog eens gratis 20 extra spaarpunten.

Voor deelname dien je 18 jaar of ouder te zijn. Met deelname ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze actie loopt van 1 tot en met 31 maart 2021

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties zoals deze! Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA en registreren? Kijk op ViaAVIA.nl of download de app op je telefoon!