September, de maand die in het teken staat van back to work of back to school! Dit wil je dan natuurlijk wel in stijl doen. Daarom maak je deze hele maand kans op één van de vijf Burkely tassen. 

Over Burkely

De dynamische wereld waar we tegenwoordig in leven, vraagt om producten die perfect aansluiten op het dagelijks leven. Producten die deze dynamiek aankunnen en het leven eenvoudiger maken. Dat is waar BURKELY om de hoek komt kijken. Met passie en precisie ontwerpen zij stijlvolle designs, die de laatste trends volgen, voor praktische leren tassen van de hoogste kwaliteit.

Een BURKELY tas is de ideale toevoeging aan jouw levensstijl. De tassen zijn tijdloos, stijlvol en passen precies bij jouw dagelijks leven. De tassen en accessoires bevatten namelijk altijd precies genoeg vakjes, ruimte en handige toevoegingen. Tassen die een doorlopende rits hebben, zodat het hoofdcompartiment verder opengeritst kan worden of een sleutelkoord zodat je in één keer bij je sleutels kan.

Zo doe je mee:

  • Ga in de app of op ViaAVIA.nl naar Doe mee en Maak kans.
  • Klik op Maak kans op een Burkely tas
  • Klik op SPEEL MEE EN VERDIEN PUNTEN.
  • Kies Ja bij de vraag; weet je zeker dat je mee wilt doen?
  • Beantwoord de vraag die gesteld wordt

Na goed beantwoorden van de gestelde vraag maak je kans op het arrangement én ontvang je ook nog eens gratis 20 extra spaarpunten.

Voor deelname dien je 18 jaar of ouder te zijn. Met deelname ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties zoals deze! Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA en registreren? Kijk op ViaAVIA.nl of download de app op je telefoon!