Deze maand een hele dikke prijs in de Doe Mee en Maak Kans. Wij geven namelijk vijf keer een volledig verzorgde BMW Driving Experience weg voor 2 personen t.w.v €399,-. 

Over de BMW Driving Experience

De BMW Basic Safety Training gaat een stap verder dan de Basic Safety Compact cursus, maar legt net zo goed de nadruk op het correct reageren op onverwachte noodsituaties. Acuut remmen, te snel een bocht ingaan, plotseling uitwijken: het zijn zomaar wat voorbeelden waarbij het fout kan gaan. Daarom zorgen onze instructeurs ervoor dat u op deze situaties bent voorbereid, ze sneller herkent en de juiste handelingen verricht om erger te voorkomen. Tijdens deze intensieve en leerzame dag doet u veel praktijkervaring op en leert de instructeur u hoe u in noodsituaties dient te handelen. Zo gaat u vervolgens goed voorbereid de weg op. Zoals u van ons gewend bent maken wij gebruik van de nieuwste BMW Group modellen. Uw eigen voertuig blijft dus veilig op de parkeerplaats staan!
Voor meer informatie over de Experience bekijk de website.

Zo doe je mee:

  • Ga in de app of op ViaAVIA.nl naar Doe mee en Maak kans.
  • Klik op Maak kans op een Driving Training
  • Klik op SPEEL MEE EN VERDIEN PUNTEN.
  • Kies Ja bij de vraag; weet je zeker dat je mee wilt doen?
  • Beantwoord de vraag die gesteld wordt

Na goed beantwoorden van de gestelde vraag maak je kans op het arrangement én ontvang je ook nog eens gratis 20 extra spaarpunten.

Voor deelname dien je 18 jaar of ouder te zijn. Met deelname ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties zoals deze! Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA en registreren? Kijk op ViaAVIA.nl of download de app op je telefoon!