Spaar vanaf maandag 18 mei voor het tweede toegangskaartje gratis voor de CSI Golden Music Night op vrijdag 26 juni tijdens CSI Twente te Geesteren.

De actie
Vraag op de deelnemende AVIA stations naar de CSI stempelkaart. Na drie keer min. 20 liter tanken is uw stempelkaart vol. Een volle stempelkaart geeft u recht op het tweede toegangskaartje gratis. Lever uw volle stempelkaart in aan de kassa op 26 juni bij de Golden Music Night, u betaalt dan €15,- voor twee toegangskaartjes in plaats van €30,-.
LET OP: de volle stempelkaarten zijn niet bij de voorverkooppunten in te leveren. Uitsluitend aan de kassa op de feestavond.

Golden Music Night
Op het feestplein van het Internationale Concoursterrein in Geesteren waan je je tijdens de Golden Music Night terug in de sixties en seventies met o.a. The Tremeloes. Deze Britse band brengt een mix van eigen hits zoals: “Here Comes my Baby”, “Silence is golden”, “Even the bad time are good”, “Do you love me”, “My little lady”, “Yellow River”, “Hello Buddy” etc. Muziek met nostalgie voor wie die tijd als tiener meemaakte, maar ook muziek om een feestje op te bouwen voor latere generaties.

Naast de populaire buitenlandse bands was tijdens deze periode de Nederlandse band BZN niet uit de hitlijsten weg te slaan. De band bestaat niet meer, maar Jan Keizer en Anny Schilder trekken nog door het land met hun meezingers en zullen deze ook tijdens de Golden Music Night ten gehore brengen.

Deelnemende stations

Voor meer informatie over de Golden Music Night klik hier.