[ DEZE SPAARACTIE IS GESLOTEN ] 

Spaar voor 60% korting op de meest veelzijdige, veilige en snelle Cobb Pro BBQ

Geniet van de vrijheid om te koken wat je maar wilt, waar je maar wilt. De Cobb gaat mee naar de camping, het strand of het park, of gebruik hem op het balkon, in de tuin of op de boot. Maar er is meer! De Cobb Pro is ook veilig, veelzijdig en in 3 minuten heet. De Cobb is zo ontworpen dat hij de warmte goed vasthoudt, zonder het eten te verbranden. Een duurzaam ontwerp van roestvaststaal. De Cobb weegt slechts 4 kg en is compact (32x28x32 cm). Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser.

Accessoires zijn verkrijgbaar bij de Intratuin.
Met een volle spaarkaart (10 zegels) koop je de Cobb pro van €149,95 voor €59,99 bij de deelnemende AVIA tankstations.

https://www.youtube.com/watch?v=ILQuohmbTys

Spaar ook mee op onbemande tankstations

Het is nu ook mogelijk om op onze onbemande stations te sparen voor de Cobb Pro Barbecue! Sparen kan door je te registreren voor ons spaarprogramma, ViaAVIA. Je kunt je registreren via de website of door onze app te downloaden.
Wanneer je geregistreerd bent zie je bij AVIA Aanbiedingen de Cobb Pro spaaractie staan. Bij iedere vertanking spaar je automatisch digitale spaarzegels.

Digitale spaarkaart vol?
Dan kun je de Cobb barbecue kopen op één van de deelnemende bemande AVIA tankstations. Laat je volle spaarkaart zien aan de kassa en onze medewerkers zullen je verder helpen.

Voorwaarden

Bij iedere € 10,- besteding ontvangt uw klant een digitale spaarzegel (rookwaar, kanspel, beltegoed uitgesloten).
Zegels sparen kan op alle bemande en onbemande AVIA tankstations.

Wanneer de spaarkaart vol is (10 zegels) kun je de Cobb barbecue kopen op één van de deelnemende bemande AVIA Tankstations.

De deelnemende tankstations vind je hier.

Met een volle spaarkaart ontvang je 60% korting op de Cobb Pro BBQ (van €149,95 voor €59,99).

De actie start op 6 april en duurt t/m 28 juni. In de week t/m 5 juli (de uitloopweek) worden er geen zegels meer uitgereikt, maar kunnen nog wel volle spaarkaarten ingeleverd worden en kan er zolang de voorraad strekt een BBQ  worden aangeschaft tegen de geldende korting. Let wel OP=OP!