Deze maand zijn er weer 3 te gekke Superknallers, naast de Superknallers is de ViaAVIA spaarshop gevuld met allerlei leuke aanbiedingen in ruil voor spaarpunten.

De Superknallers en nog veel meer aanbiedingen vind je in de ViaAVIA spaarshop.
Kijk voor meer informatie in jouw ViaAVIA account via de app of onze website!

 

Boombrush sonische tandenborstel

€ 20,- korting op een BOOMBRUSH naar keuze (zwart of wit, t.w.v. € 79,-)

Altijd een schone glimlach met de Boombrush! De Boombrush is een sonische tandenborstel en heeft een batterijduur van 90 dagen waardoor je je borstel maar vier keer per jaar hoeft op te laden! Daarnaast heeft de Boombrush 5 verschillende standen, een slimme 4x 30 seconden timer en levenslange garantie! Tevens heb je de mogelijkheid om een abonnement op de borstelkopje te nemen zodat je er altijd aan herinnerd wordt om jouw kopje op tijd te vervangen. Je oude kopjes, die recyclen we gratis voor je! Zo dragen we gezamenlijk bij aan een mooiere wereld.

Start nu een nieuwe poetservaring en ervaar de kracht van sonisch poetsen met Boombrush!
* De Boombrush wordt standaard geleverd met een borstelkopje een oplaadkabel

€ 20,- korting op Boombrush: tegen inlevering van 200 spaarpunten.

25% korting op een 2-jarig Denksport abonnement

Puzzel de komende 2 jaar met maar liefst 25% korting!

Ontvang jouw favoriete puzzelboek vanaf nu thuis voor volop puzzelplezier. Er is keuze uit 5 leuke en gevarieerde titels.

  • Denksport Japanse puzzels 3*
  • Denksport Japanse puzzels 3*
  • Denksport Filippine 3* vakantieboek
  • Denksport Kruiswoord 4*
  • Denksport Varia bundel 3*
  • Zweeds 3-4* Vakantieboek

25% korting op Denksport: tegen inlevering van 80 spaarpunten.

40% korting op Boldking One-Time Start Pack

Een scheerpakket voor maar € 17,40!

Boldking is een Europees scheermesmerk, dat scheren weer prettig en betaalbaar maakt. Het Boldking mesje is uniek en volgt de vorm van het gezicht. Ook op de moeilijke plekken, zoals onder de neus. Daarnaast is de verpakking van karton en worden de mesjes gerecycled. Naast scheerspullen heeft Boldking verschillende verzorgingsproducten in het assortiment.

Met deze kortingsbon koop je de One-Time Start Pack van Boldking. Een scheerpakket voor maar € 17,40. Verwen jezelf of iemand anders met een luxe scheerpakket van Boldking. Gevuld met flexibele scheermesjes die geen haartje missen en een unieke huidverzorging set die je huid sterker maakt.

  • Scheermes, zuignap ophangsysteem en 4 mesjes, t.w.v. € 16,-
  • Foaming shave gel, t.w.v. € 6,-
  • Aftershave Cream t.w.v. € 9,50

40% korting op Boldking One-Time Start Pack: tegen inlevering van 200 spaarpunten. 

 

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl