Deze maand zijn er weer 3 te gekke Superknallers, naast de Superknallers is de ViaAVIA spaarshop gevuld met allerlei leuke aanbiedingen in ruil voor spaarpunten.

De Superknallers en nog veel meer aanbiedingen vind je in de ViaAVIA spaarshop.
Kijk voor meer informatie in jouw ViaAVIA account via de app of onze website

Topbloemen.nl kortingsbon

Ontvang ViaAVIA € 3,50 korting bij Topbloemen.nl 

Bloemen maken mensen blij! Bestel bloemen voor jezelf, of verras juist iemand anders. Met de kortingsbon kun je zelf bepalen wie je verrast, de bon is geldig op het gehele assortiment! Ruime keus uit allerlei boeketten van het seizoen, maar ook bijvoorbeeld fruitmanden, geboortegeschenken of planten zijn verkrijgbaar.

€ 3,50 korting bij Topbloemen.nl, tegen inlevering van 75 spaarpunten

25% korting bij Rebel & Rose Jewelry

Ontvang 25% korting bij Rebel & Rose Jewelry

Deze kortingsvoucher van 25% kun je besteden in de officiële webshop van Rebel & Rose. Ontdek de hele collectie armbanden, ringen en kettingen via www.rebelandrose.com. Rebel & Rose is een internationaal sieradenmerk dat snel de wereld verovert. Voor mannen én voor vrouwen die hun eigen(wijze) keuzes maken, die hun grenzen verleggen, het liefst elke dag. De sieraden zijn zowel stoer als mooi en vooral van deze tijd.

25% korting op Rebel & Rose, tegen inlevering van 200 spaarpunten.

76% korting op een Spotify muziekbordje

Het Spotify muziekbordje: jouw favoriete nummer als herinnering in huis!

Kies voor je favoriete nummer op je muziekbord en laat al je vrienden zien wat nu echt een top nummer is!

Wanneer jij een muziek wanddecoratie in huis wilt halen, kun je genieten van een uitstekende kwaliteit. De muziekplaat is namelijk gemaakt van plexiglas, wat een mooie uitstraling met zich meebrengt. En wanneer je ook nog eens je favoriete nummer op het glazen muziekbord zet maak je er helemaal een eyecatcher van!

Het muziekbordje is gemaakt van plexiglas en beschikbaar in 3 formaten (20x30cm, 30x40cm en 40x60cm).

Nu voor € 9,99 tegen inlevering van 250 ViaAVIA spaarpunten!

 

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl