Welkom!

AVIA Marees is een echt familiebedrijf dat al sinds 1922 bestaat. Sinds 2004 handelt Marees als zelfstandig oliehandelaar onder het internationale AVIA merk. AVIA Marees exploiteert en belevert ruim 50 tankstations in Noord Holland en Friesland en heeft eigen bulkopslag in Kolhorn. De bevoorrading verloopt primair vanuit de bulkopslag met eigen tankwagens.

Wilt u als ondernemer met uw eigen wagenpark ook bij AVIA op rekening tanken met de AVIA tankkaart? Neem contact met ons op via 0224-531841 of per email info@aviamarees.nl. Meer informatie over de AVIA tankpas vind u ook hier.

Wist u dat AVIA Marees ook dealer-tankstations en loon- en transportbedrijven van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten en diensten voorziet? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Binnen de Marees groep is ook een aparte zelfstandige afdeling Installatie & Techniek actief. Hier kunt u terecht voor o.a. boven- en ondergrondse tankinstallaties, tanksaneringen en bodemtechniek.

Mijn AVIA

  • Meld u gratis aan voor Mijn AVIA
  • Blijf op de hoogte van uw spaarsaldo, acties en aanbiedingen
  • Al dat voordeel bij uw favoriete tankstation in de buurt

Registreer nu gratis in 2 minuten

Lees meer en registreer ›

Spaar voor korting op exclusieve parfums

Doe mee met onze nieuwe spaaractie: Parfum Sparen. Vanaf 27 april t/m 16 augustus spaart u bij alle deelnemende AVIA tankstations voor hoge kortingen...

Meer

Nieuw AVIA tankstation in Haarlem

We hebben een nieuw AVIA XPress tankstation geopend in Haarlem. U kunt ons vinden op de Julianalaan 295, naast Jim Barens Otototaal met carwash!
...

Meer

Dubbele punten met Clubsparen bij AVIA Marees in april

In april ontvangen alle verenigingen en clubs die mee doen met AVIA Clubsparen dubbele punten voor iedere tankbeurt bij AVIA Marees. Dit betekent dus...

Meer
Al het nieuws