Welkom!

AVIA Marees is een echt familiebedrijf dat al sinds 1922 bestaat. Sinds 2004 handelt Marees als zelfstandig oliehandelaar onder het internationale AVIA merk. AVIA Marees exploiteert en belevert ruim 50 tankstations in Noord Holland en Friesland en heeft eigen bulkopslag in Kolhorn. De bevoorrading verloopt primair vanuit de bulkopslag met eigen tankwagens.

Wilt u als ondernemer met uw eigen wagenpark ook bij AVIA op rekening tanken met de AVIA tankkaart? Neem contact met ons op via 0224-531841 of per email info@aviamarees.nl. Meer informatie over de AVIA tankpas vind u ook hier.

Wist u dat AVIA Marees ook dealer-tankstations en loon- en transportbedrijven van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten en diensten voorziet? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Binnen de Marees groep is ook een aparte zelfstandige afdeling Installatie & Techniek actief. Hier kunt u terecht voor o.a. boven- en ondergrondse tankinstallaties, tanksaneringen en bodemtechniek.

Mijn AVIA

  • Meld u gratis aan voor Mijn AVIA
  • Blijf op de hoogte van uw spaarsaldo, acties en aanbiedingen
  • Al dat voordeel bij uw favoriete tankstation in de buurt

Registreer nu gratis in 2 minuten

Lees meer en registreer ›

AVIA Shop acties 11 juli t/m 31 juli 2016

We hebben in onze AVIA shops* weer leuke kortingen en acties in deze periode. Bekijk de acties voor de periode 11 juli t/m 31 juli 2016. 
 

...

Meer

Spaar mee voor strandlakens!

De zomer komt er aan! Tijd voor zon, zee en strandlakens. Je kunt nu t/m 7 augustus bij AVIA sparen voor strandlakens. 

De strandlakens

Summerville...

Meer

AVIA Shop acties 20 juni t/m 10 juli 2016

We hebben in onze AVIA shops* weer leuke kortingen en acties in deze periode. Bekijk de acties voor de periode 20 juni t/m 10 juli 2016. 
 

...

Meer
Al het nieuws