Welkom!

AVIA Marees is een echt familiebedrijf dat al sinds 1922 bestaat. Sinds 2004 handelt Marees als zelfstandig oliehandelaar onder het internationale AVIA merk. AVIA Marees exploiteert en belevert ruim 50 tankstations in Noord Holland en Friesland en heeft eigen bulkopslag in Kolhorn. De bevoorrading verloopt primair vanuit de bulkopslag met eigen tankwagens.

Wilt u als ondernemer met uw eigen wagenpark ook bij AVIA op rekening tanken met de AVIA tankkaart? Neem contact met ons op via 0224-531841 of per email info@aviamarees.nl. Meer informatie over de AVIA tankpas vind u ook hier.

Wist u dat AVIA Marees ook dealer-tankstations en loon- en transportbedrijven van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten en diensten voorziet? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Binnen de Marees groep is ook een aparte zelfstandige afdeling Installatie & Techniek actief. Hier kunt u terecht voor o.a. boven- en ondergrondse tankinstallaties, tanksaneringen en bodemtechniek.

Mijn AVIA

  • Meld u gratis aan voor Mijn AVIA
  • Blijf op de hoogte van uw spaarsaldo, acties en aanbiedingen
  • Al dat voordeel bij uw favoriete tankstation in de buurt

Registreer nu gratis in 2 minuten

Lees meer en registreer ›

AVIA shopacties 7 t/m 27 september 2015

Ook deze periode hebben we leuke kortingen en acties in de shops bij de AVIA tankstations. Bekijk de acties voor de periode t t/m 27 sep . 

 

...

Meer

AVIA deelnemer wereldrecord luchtballonnen

“Er is een nieuwe pagina geschreven in de geschiedenis van de ballonvaart”, aldus de organisator van het wereldrecord luchtballonnen. En onze AVIA...

Meer

AVIA shop acties 27 juli t/m 16 aug

Ook deze periode hebben we leuke kortingen en acties in de shops bij de AVIA tankstations. Bekijk de acties voor de periode 27 juli t/m 16 aug 2015. ...

Meer
Al het nieuws