Zelfstandig uw tankstation runnen onder de vlag van het snelgroeiende AVIA merk? Wij bieden u maatwerk, maximale ondersteuning en uiteraard blijft er ruimte voor u om te ondernemen. Word nu AVIA ondernemer!
 
AVIA biedt
 

Als AVIA ondernemer sluit u zich aan bij een van de snelst groeiende merken van Nederland met een enorm netwerk, waar u en uw klanten onderdeel van worden. AVIA staat voor korte lijnen, persoonlijk contact en een platte organisatiestructuur. Door u bij de AVIA familie aan te sluiten wordt u onderdeel van ons krachtige merk. Via een persoonlijke, vriendelijke en gemoedelijke benadering willen we de klant zich thuis laten voelen bij AVIA. Het familiegevoel en échte binding met de klant is waar AVIA naar streeft.
 
Ondersteuning

 
Bij het persoonlijke contact hoort ook het maatwerk per klant. We ondersteunen u op verschillende gebieden waar nodig. Denk hierbij aan administratief, marketing, algehele bedrijfsvoering en milieu, wet en regelgeving. Bij AVIA heeft u de keuze tussen het AVIA (bemand) of het AVIA XPress (onbemand) concept. Daarbij kunt u deelnemen aan ons eigen shop-, carwash-, en Multibakconcept en al uw klanten kunnen gebruik maken van ons innovatieve loyaliteitsprogramma.
 
Kort en krachtig
  • Onderdeel van het snelgroeiende AVIA merk
  • Toegang tot een groot netwerk
  • Ruimte voor ondernemen
  • Maatwerk; Ondersteuning daar waar nodig
  • Innovatief loyaliteitsprogramma 

Meer weten of advies op maat?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 035 609 83 00

Persoonlijke gegevens

Uw bericht


De velden die rood omlijnd zijn, en de 'ik ben geen robot check' zijn verplicht.
Vul de velden in om het formulier te kunnen versturen.