Bij dit tankstation

  • Shop
  • Carwash
  • Jetwash

Over AVIA Markelo

AVIA Markelo is een tankstation waar u nog ouderwets geholpen wordt. Op ons tankstation is het nog steeds mogelijk om tijdens het tanken een praatje te maken. Dus niets onbemand en dus extra veilig.

Door de sociale controle hebben “skimmers” hier geen kans. Daarnaast beschikken we over een autowasstraat, wasbox met hogedrukspuit, shop met e-cigarette-afdeling en videotheek. Ook voor een gokje bent u bij ons aan het juiste adres, bijv. Krasloten, Lotto of Toto. Voor tekst en uitleg en een gedegen advies met betrekking tot de toto vraag naar onze specialist Hans. Ook voor uw rokertje kunt u bij ons terecht.

​Op reis met de auto? Wees voorbereid met deze items

De zomervakantie is begonnen! Ga jij een roadtrip maken of met de auto op vakantie? Wees dan voorbereid met de volgende nooditems.

Voor elke lange...

Meer

Win 5x2 paddock kaarten Gamma Racing Day

Ben je gek op alles dat met wielen en snelheid te maken heeft? Dan moet je 6 augustus aanstaande maar alvast blokken in je agenda, want dan is het...

Meer

AVIA in de top 3 best gewaardeerde formules!

AVIA is nummer twee geworden voor best gewaardeerde formule door GfK Out of Home! Dé prijs die gastwaardering over kwaliteit, beleving en...

Meer
Al het nieuws