Bij dit tankstation

  • Shop
  • Euro 95
  • Diesel

Over AVIA Heerhugowaard

Centraal gelegen tussen Nieuwe Niedorp en Heerhugowaard / Alkmaar is AVIA Verlaat uw ideale tussenstop voor al uw brandstoffen en shopaankopen.

Geen zin om zelf te tanken? Geen probleem, op dit station bedienen wij élke klant bij het tanken! Door het persoonlijke contact en de aandacht die er voor elke klant is mag dit station met recht een AVIA service station genoemd worden. Olie bijvullen? Ruitensproeier leeg? Onze medewerkers helpen u graag! Naast Euro95 en Diesel verkopen wij op dit station ook LPG tegen de scherpste prijzen in de omgeving! In de knusse shop kunt u terecht voor uw basisbehoefte en de persoonlijke aandacht.

​Op reis met de auto? Wees voorbereid met deze items

De zomervakantie is begonnen! Ga jij een roadtrip maken of met de auto op vakantie? Wees dan voorbereid met de volgende nooditems.

Voor elke lange...

Meer

Win helikoptervlucht boven TT circuit Assen!

Heb je wel eens een auto- of motorrace vanuit de lucht willen zien? Dat is nu mogelijk, want wij geven namelijk een helikoptervlucht weg boven TT...

Meer

Win 5x2 paddock kaarten Gamma Racing Day

Ben je gek op alles dat met wielen en snelheid te maken heeft? Dan moet je 6 augustus aanstaande maar alvast blokken in je agenda, want dan is het...

Meer
Al het nieuws