Tanken, sparen, kiezen!

Bij Keuzesparen bepaal je helemaal zelf hoe en waarvoor gespaard wordt. Daarom noemen we het AVIA Keuzesparen. Online kan dit voor giftcards van fonQ.nl, bij de aangesloten bemande tankstations voor contant geld of cadeaubonnen van bekende winkelketens.

Kies jouw giftcard

Je kunt kiezen uit cadeaubonnen van TUI, Bart Smit, Douglas, Intersport, Gamma of shop- en wascheques van het tankstation. De cadeaubonnen of contant geld kunnen worden opgehaald bij een deelnemend AVIA tankstation. De giftcards voor fonQ.nl kunnen gemakkelijk vanuit huis besteld worden via jouw Mijn AVIA account. Al met al een ruime keuze in het verzilveren van de gespaarde punten.

Spaarpas aanvragen

Meedoen met AVIA Keuzesparen? Haal dan een spaarpas op bij de deelnemende AVIA tankstations en begin direct met sparen! Zoek een AVIA tankstation dat mee doet met AVIA Keuzesparen (zoekfunctie 'Spaarpas'). Na het aanmaken van een Mijn AVIA account kan je online zien hoeveel punten er gespaard zijn. De spaarpas wordt gekoppeld met de registratiecode die vermeld staat op de tankbon. 

Algemene voorwaarden Keuzesparen