​Tankinstallaties 

AVIA Weghorst levert bij u tankinstallaties op maat met bijbehorende onderdelen. Wij hebben een ruim assortiment: brandstoftanks in diverse grootten, brandstofpompen, elektrische pompsets, automatische afslagpistolen, opvangbakken, Cim-Tekfilters en nog veel meer. Daarnaast kunnen de brandstoftanks geleverd worden met een eventueel registratie systeem.

Dieseltank-1200-liter-Kiwa

Bovengrondse tanks kunnen geleverd worden met een inhoud variërend van 1.000 tot 50.000 liter. Bovendien verkopen wij alleen dubbelwandige tanks, die worden geleverd met een KIWA-installatiecertificaat.  

Bent u benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op.
 

AdBlue

AVIA Weghorst is leverancier van AdBlue®, een uiterst zuivere 32,5% waterhoudende ureumoplossing, die rechtstreeks in het uitlaatgas wordt geïnjecteerd, wat de uitstoot van stikstofoxiden vermindert.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de verkoop en levering van kwalitatief hoogwaardige AdBlue® voorzien we de meest uiteenlopende bedrijven, naar tevredenheid, van AdBlue®. Leveringsmogelijkheden: 10 liter can
210 liter vat
IBC, incl. 1000ltr AdBlue
Bulklevering, vanaf 800 liter


Equipment

Wij zijn verder gespecialiseerd in vloeistofopslag, olie apparatuur, afgewerkte olieapparatuur, vet apparatuur en brandstofapparatuur.
 
Bent u benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op.
 

Smeermiddelen & Automotive producten

Voor smeermiddelen en automotive producten kunt u terecht op de volgende pagina.