Bij AVIA Geerlings – Teunissen te Reuver vindt u, inpandig, een professionele Ergoline zonnestudio: Zonstation Reuver.

Zonstation Reuver gaat voor de hoogste kwaliteit en heeft daarom uitsluitend Ergoline zonnebanken. Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologieën. Zonstation Reuver beschikt over drie typen zonnebanken: Ergoline Prestige 1600 – een zonnebank die naast UV licht ook Beauty Lights bevat ten behoeve van huidverzorging, Ergoline Prestige 1400 en Ergoline Prestige 1100-S. In totaal beschikt de zonnestudio over 5 zonnebanken.

Bij Zonstation Reuver nemen ze zonnen serieus, en uw huid ook. Daarom is al het personeel opgeleid volgens de laatste nationale voorschriften. Ze beschikken tevens over een ruim assortiment aan zon cosmetica. Deze producten kunt u voor en na het zonnen gebruiken om een snellere, diepere en langdurigere bruining te creëren en tevens uw huid op hoog niveau te verzorgen. Bij Zonstation Reuver bieden ze enkel producten van het merk Devoted Creations aan. Deze producten zijn op basis van Aloë Vera.

Nieuwsgierig of wilt u graag persoonlijk advies door middel van een intake? Neem dan een kijkje op de website van Zonstation Reuver.