Bij ons AVIA tankstation in Reuver hebben we een inpandige zonnestudio: Zonstation Reuver. Onze shop is opgedeeld in twee segmenten. Zonstation Reuver, inclusief lounge, bevindt zich in het rechtergedeelte van de shop. Aan de linkerkant vindt u het AVIA tankstation gedeelte.

Zonstation Reuver gaat voor de hoogste kwaliteit en heeft daarom uitsluitend Ergoline zonnebanken. Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologieën. Zonstation Reuver beschikt over drie typen zonnebanken: Ergoline 660 Affinity, Ergoline Presige 1100-S en Ergoline Prestige 1400. De 1400 prestige is het allernieuwste model. Tevens hebben wij verzorgende zonnecosmetica van Devoted Creations en Tanymaxx in ons assortiment. Ook voor een goede naverzorging kunt u bij ons terecht. Wij nemen zonnen serieus en uw huid ook. Daarom is al ons personeel opgeleid volgens de laatste nationale voorschriften en bezoeken wij zoveel mogelijk branche gerelateerde beurzen en evenementen.

Nieuwsgierig geworden of wilt u graag persoonlijk advies door middel van een gratis intake? Neem dan vooral een kijkje op de website van Zonstation Reuver. Daar vind u ook de actuele prijzen voor losse zonsessies, abonnementen en actie’s.