AVIA XPress Openingsdagen van 5 t/m 7 maart!

Donderdag 5 maart: De eerste 50 klanten GRATIS tanken!
Vanaf 17:00 uur.

Voorwaarden:
- GRATIS tanken is tot €50,-
- GRATIS tanken geldt alleen wanneer de brandstof rechtstreeks in een voertuig wordt getankt. Geen jerrycans, tanks of auto's op aanhangers enz.
- Er mag niet worden gewacht tot 17:00 uur op het terrein van het tankstation, gebeurd dit wel dan vervalt het recht op GRATIS tanken. De eerste 50 die vanaf 17:00uur (tijd wordt bepaald door personeel te plaatse) het terrein oprijden mogen GRATIS tanken.

Vrijdag 6 maart: Iedere 25e klant GRATIS tanken!
Van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Voorwaarden:
- Iedere 25e klant mag GRATIS tanken tot maximaal €50,-
- GRATIS tanken geldt alleen wanneer de brandstof rechtstreeks in een voertuig wordt getankt. Geen jerrycans, tanks of auto's op aanhangers enz.
- Er mag niet worden gewacht op het tankstation tot u de 25e bent, gebeurd dit wel dan vervalt het recht op GRATIS tanken.

Zaterdag 7 maart: Tank blind, WIN en rijd GRATIS weg!
Van 13:00 uur tot 15:00 uur.
Voordat u begint met tanken mag u aangeven hoeveel liter uw wilt gaan tanken. Vervolgens wordt u geblinddoekt en mag u blind proberen het aantal liters te tanken. Lukt dit? Dan krijgt u de kosten van de liters brandstof op uw rekening teruggestort. U krijgt 1 liter speling boven en onder het door u vooraf opgegeven aantal liters dat u gaat tanken.
Vb.: Een klant geeft aan 20 liter te willen tanken, hij/zij tankt 19,5 liter dan krijgt hij/zij de kosten van de brandstof op de bankrekening teruggestort.

Voorwaarden:
- Er mag maximaal tot 90 liter worden getankt.
- De klant dient zijn/haar contactgegevens en bankrekening nummer achter te laten wanneer hij/zij heeft gewonnen.

Let op!: tijdens deze actiedagen wordt de oprit aan de Hengelosestraat gezien als ingang van het tankstation, de op-/afrit op de rotonde als uitgang. Personen die de uitgang als ingang gaan gebruiken doen niet mee met de acties en maken dus GEEN kans op GRATIS tanken.

Wij verzoeken u de uitrit van de ambulance poli vrij te houden!